Çocuklar Duymasın 42. bölüm fragmanı

Çocuklar Duymasın 42. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde. Çocuklar duymasın 41. bölüm izleme libki haberimizde. Kanal D2nin fenomen dizisi Çocuklar Duymasın 20 Mayıs Pazar güü ekranlara geldi. Zeynep'in bir anda kaybolmasıyla büyük bir korku ve panik yaşayan Haluk ve Meltem, küçük Zeynep'i bulabilecek mi? Çocuklar Duymasın42. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 42. bölüm fragmanı izle. İşte yeni bölüm detayları...

Çocuklar Duymasın 42. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde. Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın 41. bölümü ile ekranlara geldi. Haluk ve Meltem’in evlat edinecekleri çocukları Zeynep kaybolunca, herkes çok telaşlanır! Zeynep’in nerede olduğu büyük bir merak konusudur... Öte yandan ramazan ayının gelmesiyle aile iftarda bir araya gelir. Haluk ve Meltem, evlerinde büyük bir iftar yemeği verir. İftara Haluk ve Meltem’in yakın çevresi, sevdiği herkes davetlidir. Taş Fırın Haluk’un en büyük hayali iftarda güllaç yemekken, hiç kimse güllaç getirmeyince bir birinden komik anlar yaşanır. Peki Çocuklar Duymasın 42. bölüm fragmanı izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Ayrıca Çocuklar Duymasın 41. bölüm izleme linki haberimizde. İşte tüm detaylar...

Çocuklar Duymasın 42. bölüm fragmanı


Çocuklar Duymasın 42. bölüm fragmanı

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Çocuklar Duymasın 20 Mayıs Pazar akşamı 41. bölümü ile ekranlara geldi. Son bölümü izleyen seyirciler Çocuklar Duymasın 42. bölüm fragmanı izle araması yapmaya başladılar. İşte yeni bölüm fragmanı;

ÇOCUKLAR DUYMASIN 41. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çocuklar Duymasın 41. Bölümde, Zeynep'in bir anda kaybolmasıyla büyük bir korku ve panik yaşayan Haluk ve Meltem, sonunda ona kavuşuyor!

Çocuklar Duymasın  20 Mayıs pazar yayınlanan yeni bölümde Haluk ve Meltem’in evlat edinecekleri çocukları Zeynep kaybolunca, herkes çok telaşlanır! Zeynep’in nerede olduğu büyük bir merak konusudur... Öte yandan ramazan ayının  gelmesiyle aile iftarda bir araya gelir. Haluk ve Meltem, evlerinde büyük bir iftar yemeği verir. İftara Haluk ve Meltem’in yakın çevresi, sevdiği herkes davetlidir. Taş Fırın Haluk’un en büyük hayali iftarda güllaç yemekken, hiç kimse güllaç getirmeyince bir birinden komik anlar yaşanır. 

Çocuklar Duymasın 41. bölüm ön izleme

ORİJİNAL HAVUÇ'TAN 'ÇAKMA HAVUÇ' YORUMU!

Uzun yıllar Çocuklar Duymasın dizisinde Havuç karakterini canlandıran Furkan Kızılay, yerine getirilen ve birçok izleyici tarafından 'çakma Havuç' şeklinde eleştirilere maruz kalan isim için ilk kez konuştu.

Çocuklar Duymasın dizisine yeniden katılan Havuç karakterini bu defa Baran Erdoğan canlandırıyor, karaktere ilk olarak hayat veren Furkan Kızılay bu değişiklikle ilgili konuştu.

Çocuklar Duymasın 42. bölüm fragmanı - Resim : 2
'YENİ HAVUÇ' İÇİN İLK YORUM
Oyuncu Furkan Kızılay, Kanyon AVM'de gerçekleşen 'Öğrenci Kafası: Soygun' filminin galasına katılan isimler arasında yer aldı. 'Çocuklar Duymasın'da uzun süre 'Havuç' karakterine hayat veren Kızılay, eski dizisinde kendi yerine oynayan 31 yaşındaki Baran Erdoğan hakkında konuştu.

Çocuklar Duymasın'ın yeni Havuç'u eleştirilere bozuldu!Çocuklar Duymasın'ın yeni Havuç'u eleştirilere bozuldu!

ÇOCUKLAR DUYMASIN 41. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

"ARKADAŞA ÇOK YÜKLENDİLER"
27 yaşındaki oyuncu, "Orada benim yerime oynayan arkadaşa (Baran Erdoğan) çok yüklendiler. Tabii ki kolay değil. Sonuçta 15 senelik 'Havuç' karakteri var ortada" dedi.

Furkan Kızılay, "Seyircinin yeni 'Havuç'a bir anda alışması kolay olmayacak. Zor bir şeyin altına girdi. İşi çok zor, başarılar diliyorum kendisine" ifadelerini kullandı.

34.BÖLÜM ÖZETİ
Bir süre önce evlat edinmek için başvuru yapan Haluk ve Meltem’e sevindirici bir haber gelir. Haluk ve Meltem evlat edinmek için kurum tarafından uygun bulunmuştur. Şimdi onları daha heyecanlı günler beklemektedir. Haluk ve Meltem evlat edinecekleri çocukla tanışmaya gider. Öte yandan Tuna, eski karısı Özlem’e verdiği borç paranın, Sertaç ve Özlem’in balayı parası olduğunu öğrenince yıkılır. Onlara balayı yapsınlar diye para veren Tuna, Gönül’ün çok istediği gemi tatilini alamamış, ama aldığını söylemiştir. Tuna’nın başı fena halde derttedir. Merve en sevdiği fenomenlerden biri olan Başak Karahan ile tanışır. Başak’ı evde gören Merve, gözlerine inanamaz!


ÇOCUKLAR DUYMASIN 33.BÖLÜMDE YAŞANANLAR
Dar Gömlek Tolga’nın verdiği şampuanla yıkanan Haluk, saçlarının yeni halini görünce bere ile dolaşmaya başlar. Başta Meltem olmak üzere, Haluk’un çevresindeki herkes Haluk’un saçlarına ne olduğunu çok merak etmektedir. Ancak Haluk, beresini asla çıkarmaz.Haluk ısrarlara dayanamaz ve bir süre sonra beresini çıkarır! Haluk’un yeni saçlarını görenler büyük bir şok yaşar. Öte yandan Tuna tatil için biriktirdikleri parayı, eski karısı Özlem’e borç olarak verir. Ancak bu durum Gönül’den gizlidir. Gönül ve çocuklar tatil paketini şimdiden almak isteyince ortalık karışır.

 

ÇOCUKLAR DUYMASIN KONUSU
Sert, aslında ne kadar duygusal olsa da duygularını göstermekten kaçınan, anti romantik, kıskanç Taş Fırın erkeği Haluk ile modern, kariyerinin zirvesinde olan ve romantizm beklentisinden hiç vazgeçmeyen Meltem’in evlilikleri, dostlarıyla ilişkileri, iş hayatları ve ev içi küçük problemleri her zamanki gibi ön plandadır. Artık çocuklar büyümüş ve her ikisi de evden gitmiştir. Ancak Haluk ve Meltem, Emine ve Emine’nin kayınvalidesi Kükrek Kadriye sayesinde hiç yalnız kalmazlar. Kükrek Kadriye, her gün Emine’yle birlikte Haluk ve Meltem’in evine gelmekte, bu nedenle evde çok renkli durumlar ortaya çıkmaktadır. Dominant teyze Gönül ve Zero Tuna’nın gündemi TEOG’dur. Çocukları Beton Orçun ve Merve TEOG sınavına hazırlanmaktadır. Bir TEOG annesi olan Gönül, çocukları internetten uzaklaştırıp ders çalışmalarını sağlamak için elinden geleni yapar.

32.BÖLÜM ÖZETİ
Son zamanlarda çevresindeki herkesten beyaz saçları ile ilgili eleştiri alan Taş Fırın Haluk, farkında olmadan geri dönüşü olmayan bir yola girer! Dar Gömlek Tolga’nın aklına uyan Haluk, saçlarındaki beyazları koyultmak için bir şampuan kullanır. Fakat sonuç Haluk’u hiç de mutlu etmez.Saçlarının yeni halini Meltem’den bile saklayan Haluk, şapka ile dolaşmaya başlar. Haluk’un yeni saçları büyük merak konusudur. Meltem, Gönül ve Tuna Haluk’un şapkasını çıkarmaya çalıştıkça bir birinden komik anlar yaşanır.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 31.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tutku, Meltem onun gerçek yüzünü ortaya çıkardığında bir söz vermişti. Geri dönecek ve Meltem’in korkulu rüyası olacaktı. Tutku sözünü tuttu, baştan aşağıya değişti. Bam başka bir insan oldu. Havuç’la samimi arkadaş oldu... Şimdi sıra ailenin içine girmesindeydi.Başta Haluk ve Meltem olmak üzere, günlerdir herkes, Havuç’un arkadaşı Alev’i merak ediyordu. Büyük buluşma sonunda yaşanıyor.

PINAR ALTUĞ
Türk oyuncu, sunucu ve eski manken.
Saint Benoît Fransız Lisesi'nde okudu. Lisedeyken mankenlik yapmaya başladı. 1994 yılında Miss Turkey seçilen Altuğ, 1997 senesinde girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünündeki eğitimini yarıda bıraktı.

KARİYERİ
1995 yılında televizyon hayatı başladı. 1995-1998 yılları arasında çeşitli magazin programlarında sunuculuk yaptı. 1999'da Pınar'ın Yemek Zevki adlı programı yapmaya başladı ve hemen ardından da mankenliğe veda etti.

2000 yılında Kurt Kapanı adlı dizide rol almaya başladı. Ardından Çocuklar Duymasın, Omuz Omuza, Davetsiz Misafir ve İlk Aşkım dizilerinde de rol aldı. 2003 yılında Pınar'ın Mutfağından adlı yemek kitabını çıkarttı. 2004 ile 2006 yılları arasında Türkiye'nin Yıldızları programını sundu. 2010'da ise Çocuklar Duymasın'ın yeni versiyonunda rol almıştır.

 

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.