Çocuklar Duymasın 38.bölüm fragmanı izle!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın bu akşam 39.bölüm ile yayınlandı. Mint Motion Pictures imzalı Çocuklar Duymasın yıllardır büyük beğeni topluyor. Başrollerinde ise Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın yer alıyor. Haftaya neler olacağı ise merak ediliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Çocuklar Duymasın 38.bölüm fragmanı izle!

Yıllardır ekranların vazgeçilmeyen dizilerinden olan Çocuklar Duymasın hayranlıkla izleniyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi pazar akşamları izleyiciyle buluşuyor. Reyting yarışında da birçok yapımı geride bırakarak zirvenin sahipleri arasında yer alıyor. Dün akşam 37.bölümü ile izleyiiclerle buluşan dizide Meltem yaz tatili için beş yıldızlı bir tatil köyüne rezervasyon yaptırır. Haluk'ta Meltem'e sürpriz olsun diye bir aylığına bir yazlık kiralamıştır. Peki yeni bölümde neler olacak?  İşte Çocuklar Duymasın 38.bölüm fragmanı izle! Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...
Çocuklar Duymasın 38.bölüm fragmanı izle!
 
 
SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
Meltem yaz tatili için her şey dahil, beş yıldızlı bir tatil köyüne rezervasyon yaptırır. Ancak Haluk ise Meltem’e sürpriz olarak bir aylığına bir yazlık kiralamıştır. Haluk sürprizine Tuna’yı da dahil eder. Ancak büyük bir sorun vardır. Meltem ve Gönül kesinlikle yazlıkta tatil yapmak istememektedir. Haluk ve Tuna bu sorunu nasıl çözecektir?
 
Öte yandan Havuç, Arda’nın ona yaptığı kötülüklere artık bir son vermek için bir oyun organize eder. Akşam hep birlikte Haluk ve Meltem’in evinde toplanacaklar ve şişe çevirmece oynayacaklardır. Şişe çevirmece sırasında sadece Arda değil, sırrı olan herkes köşeye sıkışır ve bütün gerçekler ortaya çıkar.
 
36.BÖLÜMDE YAŞANANLAR
 
Haluk, İrem’in ısrarlarına dayanamaz ve insanların rehberinde nasıl kayıtlı olduğuna bakar. Bir kişi Haluk’u “Taş Kafa” diye kaydetmiştir ancak kim olduğu büyük merak konusudur. Haluk o kişiyi bulmaya çalışınca bir birinden komik anlar yaşanır.
Öte yandan Haluk sosyal medyadan özlü sözler paylaşmaya başlar, ancak başta Meltem olmak üzere kimse Haluk’un paylaşımlarını beğenmeyince ortalık karışır. 
ZEYNO GÜNENÇ KİMDİR?
Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.
 
İlkokul ikinci sınıftayken annesinin yönlendirmesiyle bale eğitimi almaya başlayan Zeyno Günenç, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Bursa Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde üç yıl çalıştı. Bu kurumdan istifa edip bir yıllığına Kanada Vancouver'a giderek eğitimini geliştirdi. Yurtdışı da dahil olmak üzere birçok özel radyoda yapımcı ve sunucu olarak çalıştı. Süheyl Uygur ve Behzat Uygur kardeşlerle "Üç Salakşörler" adlı oyunla üç yıl süren bir turneye çıkarak Türkiye'nin birçok yerini gezdi. Çocuklar Duymasın adlı dizideki "Dominant Gönül teyze" karakteriyle ünlendi. Okan Bayülgen'le bir evlilik geçiren sanatçı, Tiyatrokare topluluğunda çalıştı. TRT'de yaptığı sabah programından bazı baskılar nedeniyle ayrıldığı ileri sürüldü. 1988 yılından itibaren çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı.
 
FİLMOGRAFİSİ
Tatlı İntikam - 2016
Çocuklar Duymasın - 2010
Geniş Aile - 2009
Paramparça Aşklar - 2008
Hayat Apartmanı - 2007
Doktorlar - 2006
Keloğlan Kara Prens'e Karşı - 2005
Çocuklar Ne Olacak - 2004
Avrupa Yakası - 2004
Çocuklar Duymasın - 2002
En Son Babalar Duyar - 2002
Dadı - 2001
Eyvah Kızım Büyüdü - 2000
Kuşlu Çorap - 1988
 
ROL ALDIĞI BAZI OYUNLAR
Seni Seviyorum (oyun)* William Douglas - Tiyatrokare - 2005
Üç Salakşörler: Sam Bobrick Ron Clark' - Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu - 1998
Nikah Kağıdı: Ephraim Kishon - Bursa Devlet Tiyatrosu - 1996
Kafkas Tebeşir Dairesi: Bertolt Brecht - Bursa Devlet Tiyatrosu - 1991
Sekiz Kadın: Robert Thomas: Bursa Devlet Tiyatrosu - 1989
Meşhedi İbat (O olmasa Bu Olsun): Üzeyir Hacıbeyli - Bursa Devlet Tiyatrosu - 1989
 
35.BÖLÜM ÖZETİ
 
Bir gece ansızın rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan Gönül yoğun bakıma alınır. Gönül yoğun bakımda bir gece boyunca kontrol altında tutulacaktır. Gönül’ün yoğun bakımda olduğunu öğrenen Haluk ve Meltem yıkılır.
Çok geçmeden Gönül’den acı haber gelir. Gönül’ün vefat ettiğini iş yerinde öğrenen Taş Fırın Haluk, en yakın arkadaşını kaybetmenin acısıyla şok geçirir. Zero Tuna ise hayat arkadaşını kaybettiği için çok kötü durumdadır.
Orçun çok önemli bir ödül törenine katılacaktır. Tuna’nın bu ödül törenini cep telefonuyla çekmesi gerekmektedir. Ancak Tuna’nın saklama alanı dolunca ödül törenini çekemez. Oğlunun bu önemli gününden ne fotoğraf ne de video olduğunu öğrenen Gönül çılgına döner.
 
ÇOCUKLAR DUYMASIN KONUSU
Sert, aslında ne kadar duygusal olsa da duygularını göstermekten kaçınan, anti romantik, kıskanç Taş Fırın erkeği Haluk ile modern, kariyerinin zirvesinde olan ve romantizm beklentisinden hiç vazgeçmeyen Meltem’in evlilikleri, dostlarıyla ilişkileri, iş hayatları ve ev içi küçük problemleri her zamanki gibi ön plandadır. Artık çocuklar büyümüş ve her ikisi de evden gitmiştir. Ancak Haluk ve Meltem, Emine ve Emine’nin kayınvalidesi Kükrek Kadriye sayesinde hiç yalnız kalmazlar. Kükrek Kadriye, her gün Emine’yle birlikte Haluk ve Meltem’in evine gelmekte, bu nedenle evde çok renkli durumlar ortaya çıkmaktadır. Dominant teyze Gönül ve Zero Tuna’nın gündemi TEOG’dur. Çocukları Beton Orçun ve Merve TEOG sınavına hazırlanmaktadır. Bir TEOG annesi olan Gönül, çocukları internetten uzaklaştırıp ders çalışmalarını sağlamak için elinden geleni yapar.
Çocuklar Duymasın 38.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Çocuklar Duymasın 38bölüm fragmanı izle yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.