Çocuk videoları paylaşan sapık doktorun yeni görüntüleri çıktı: Kendi eşini bile çekmiş!

Mesajlaşma programı Telegram üzerinden kurduğu gruplarda çocukların cinsel istismara uğradığı görüntüleri paylaşan ve bunun ticaretini yapan grubun içinde yer alan beyin cerrahı K.M.'nin yeni skandal görüntüleri ortaya çıktı. Sedyedeki hastaların çıplak fotoğraflarını ve kendi eşi ile başka kadınlarla birlikte olduğu görüntüleri sakladığı iddia edildi.

Çocukların istismara uğradığı videoları para karşılığında mesajlaşma uygulaması Telegram'da paylaşarak satan iğrenç şebeke çökertildi.

43 kişilik o çeteyle birlikte gözaltına alınan fakat daha sonra mahkemece serbest bırakılan beyin cerrahı K.M'nın eşi ve başka kadınlarla yaşadığı cinsel birliktelikleri görüntülediği ve bilgisayarında tuttuğu ortaya çıktı.

HASTALARIN SEDYE ÜZERİNDEKİ ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI ÇEKMİŞ

Birçok kadınla videosu çıkan beyin cerrahı K.M'nin bilgisayarında ve telefonunda hastaların sedye üzerinde çıplak halde çekilmiş fotoğrafları da bulundu.

Çocuk videoları paylaşan sapık doktorun yeni görüntüleri çıktı: Kendi eşini bile çekmiş!

SAPIK DOKTOR SUÇLAMALARI KABUL ETTİ

Milliyet'in haberine göre söz konusu doktor görev yaptığı şehirden İstanbul'a getirildi ve suçlamaları kabul etti.

VİDEOLARDA YER ALAN EŞİ VE İŞ ARKADAŞI ŞİKAYETÇİ OLMADI

Sapık doktorun sorgusu sona erdi. Videolarda yer alan K.M'nin eşi ve iş arkadaşı beyin cerrahından şikayetçi olmadı. Doktor K.M adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

 Çocuk videoları paylaşan sapık doktorun yeni görüntüleri çıktı: Kendi eşini bile çekmiş! - Resim : 2

OLAYIN GEÇMİŞİ

Telegram'da ”Kuralsızlar Çetesi”, “Morp” ve “House Of Gavats Arayış” gibi isimlerle gruplar oluşturdukları belirlenen 48 şüphelinin, bu gruplar üzerinden yurt dışından getirdikleri görüntüleri birbirlerine pazarlık usulüyle sattıkları ve paylaştıkları tespit edilmiş, İstanbul'un 13 ilçesi ile 22 ilde dün sabah düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 41 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştı. Gruplara referansla üye kaydettiği belirlenen şüpheliler arasında doktor, polis, uzman çavuş, sözleşmeli er ve esnafların da olduğu tespit edilmişti.

Çocuk videoları paylaşan sapık doktorun yeni görüntüleri çıktı: Kendi eşini bile çekmiş! - Resim : 3

Çocuk videoları paylaşan sapık doktorun yeni görüntüleri çıktı: Kendi eşini bile çekmiş! ile ilgili etiketler doktor Çocuk mesaj sapık beyin cerrahı telegram
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.