Çocuk STK'ları kurup çocuklara tecavüz etti!

Dünya günlerdir Wayfair isimli alışveriş sitesinde yapıldığı iddia edilen çocuk ticareti olayını tartışıyor. Tartışmaların ateşi henüz sönmemişken, Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu'ndan çarpıcı bir yazı geldi. Wayfair olayından bir hafta önce Savethechildren ve Streetkids isimli çocuk STK'ları kurucusunun, çocuk tecavüzünden hapse girdiğini belirten Babaoğlu, "Kimse bu habere dikkat etmedi" dedi.

ABD'li ünlü e-ticaret sitesi Wayfair'da çocuk ticareti yapıldığı iddiası tüm dünyanın kanını dondurdu.

Kimileri bunun bir komplo teorisi olduğunu söylerken, kimileri de olayın aydınlatılması gerektiğini belirtti.

'Biraz da apaçık ortada olana baksak!' başlıklı bir yazı kaleme alan Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu, yazısını Twitter'dan "Pislik apaçık, biz işin hep kaotik komplo yanlarına bakıyoruz... Böyle olmaz ki!.. BM'nin eski tepe yöneticisi Prof. McLeod'un raporu 3.300 pedofilin uluslararası yardım kuruluşlarında çalıştığını gösteriyor..." ifadesiyle paylaştı.

Babaoğlu, paylaşımının devamında "Wayfair skandalından bir hafta önce UNICEF eski yöneticisi, Savethechildren ve Streetkids kurucusu herif çocuklara tecavüzden 14 yıl yedi.. Kimse bu habere dikkat etmedi.. Adamlar özel olarak çocuklara yardım STK'ları kuruyor, düşünün... Apaçık ve hiç komplosu olmayan gerçekler" diye yazdı.

Çocuk STK'ları kurup çocuklara tecavüz etti!

BM KURULUŞLARINDA 3 BİNDEN FAZLA PEDOFİL ÇALIŞIYOR

Yazısında uluslararası çocuk ticaretinin arttığına dikkat çeken Babaoğlu, şunları yazdı:

"BM'nin çocukların korunmasını hedef alan organizasyonu UNICEF son iki yıldır devletleri bu konuda "kırmızı alarm" seviyesinde uyarıyor. Lakin asıl berbat ve rezil olan şu ki... Doğrudan uluslararası yardım kuruluşlarında çalışanların pedofili trafiğine karıştıklarını görüyoruz. BM Acil Yardım Koordinasyon Merkezi eski başkanı Prof. Andrew McLeod'un sunduğu rapor korkunç. Rapora göre BM ve bağlı kuruluşlarda 3 binden fazla pedofil çalışıyor. Çocuk ticaretine karışıp yargılandıktan sonra ceza alan BM çalışanları bu rakama dahil değil. Biraz da apaçık ortada olana baksak!.."

Wayfair skandalından bir hafta önce eski yüksek düzey BM çalışanı ve Save The Children ile Street Kids yardım kuruluşlarının kurucusu Peter John Dalglish'in Nepal'de iki erkek çocuğuna tecavüzden yargılanıp 14 yıl ceza aldığına dikkat çeken Babaoğlu, "Ne medya ne de izleyiciler dönüp bakmadı bu habere" ifadesini kullandı.

BABAOĞLU'NUN YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Çocuk STK'ları kurup çocuklara tecavüz etti! ile ilgili etiketler cinsel istismar istismar Çocuk Haşmet Babaoğlu UNICEF
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.