Çocuk sahibi olmayan Fatma Girik'in mirasını ve malvarlığını kimlere bıraktığı ortaya çıktı

Dün tedavi gördüğü İstanbul'daki Liv Hospital Hastanesi'nde koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle 79 yaşında aramızdan ayırlan Yeşilçam'un usta oyuncusu Fatma Girik’in mirasını kime bıraktığı merak edildi. Hayatı boyunca evlenmeyen ve çocuk sahibi olmayan ünlü oyuncunun vasiyetnamesini daha önceden hazırladığı ve malvarlığının büyük kısmını ise yeğeni Ahu Turanlı’ya bıraktığı ortaya çıktı.

Ünlü yönetmen Memduh Ün'le uzun yıllar birliktelik yaşayan Fatma Girik hiç evlenmedi ve çocuk sahibi olmadı. Girik'in mirasını yeğeni ve manevi kızı Ahu Turanlı'ya bıraktığı ortaya çıktı.

Fatma Girik, mirasını yıllar önce kardeşi Müyesser Turan’ın kızı Ahu Turanlı’ya bırakacağını duyurmuştu. Müesser Turanlı’in kızı olan Ahu Turanlı, özel bir gayrimenkul şirketinde danışman olarak çalışıyor.

ahu turanlı

Girik, malvarlığının bir kısmını da yıllar önce Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan koruyucu aile olarak 12 yaşında yanına aldığı manevi kızı Ahu Aşkar’a bıraktı.

 

SON PAYLAŞIMINI AHU TURANLI İLE YAPMIŞTI

Yeni yılı hasta yatağında karşılayan Fatma Girik'in son fotoğrafını yeğeni Ahu Turanlı sosyal medyada paylaşmıştı. Turanlı paylaşımına; "Biz 2021'i hastanede uğurluyoruz... İnşallah 2022 hepimiz için güzel ve sağlıklı günler getirir" notunu düşmüştü.

AHU TURANLI: BEN ANNEMİ KAYBETTİM!

Hastaneye gelen Girik'in yeğeni Ahu Turanlı, "Çok üzgünüz. Açıkçası ben annemi kaybettim. Ana Türkiye büyük bir değerini kaybetti. Hepimizin başı sağ olsun. 6 aydır solunum sıkıntısı başlamıştı. Maalesef bugün saat 06.00 civarında vefat etti. İki haftadır bu hastanede yatıyordu. Son 2-3 gün yoğun bakıma aldılar. Solunumunda güçlük olduğu için konuşmada da zorluk çekiyordu. Başka bir sıkıntısı yoktu" dedi.

Fatma Girik daha önce verdiği röportajda ölümle ilgili şu açıklamaları yapmıştı:

“Neticede robot değilim bir canlıyım; bir gün elbet ölümü tadacağım. Memduh’a (Ün) kavuşacağım. Ölüm kötü bir şey değil. Kötü olsa Allah ölümü vermezdi. Biz gideceğiz ki ardımızdan yenileri gelsin. Annem yaşıyor. Çok yaşlı ve bana ihtiyacı var. Sadece onu bırakıp gitmek istemem.”

 

 

 

 

Çocuk sahibi olmayan Fatma Girik'in mirasını ve malvarlığını kimlere bıraktığı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Fatma Girik Ahu Turanlı vasiyetname miras malvarlığı
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.