Çocuk parkında PKK rezaleti

Küçükçekmece'de bir çocuk parkında terör örgütünün sembollerini andıran yer döşemeleriyle ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi. Valilik, Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı S.G. ile Park ve Bahçeler Müdürü Ş.M'nin görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.

Küçükçekmece'de bulunan bir çocuk parkında belediye tarafından yapılan yer döşemesinin terör örgütünün sembollerini andırması büyük tepki çekmişti. 

Çocuk parkında PKK rezaleti

Tepkilerin ardından söz konusu parkın yapımında rolü olan kişiler hakkında soruşturma başlatılmıştı. İstanbul Valiliği tepki çeken park düzenlemesine ilişkin açıklamada bulundu.

İstanbul Valiliği, Küçükçekmece'deki park düzenlemesi ile ilgili olarak, ''Parkın yenilenmesiyle ilgili işlemlerden sorumlu olduğu tespit edilen Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı S.G. ile Park ve Bahçeler Müdürü Ş.M., 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 137. vd. maddeleri gereğince, görevi başında kalmalarında sakınca görüldüğünden görevinden uzaklaştırılmıştır.'' açıklamasında bulundu.

Çocuk parkında PKK rezaleti ile ilgili etiketler Küçükçekmece çocuk parkı terör sembolü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.