Çocuk oyuncu Kübra Süzgün 30 bin TL'lik tazminat davasını kaybetti

Birçok dizi ve reklam filminde rol alan çocuk oyuncu Kübra Süzgün'ün ailesi, reklamda oynayan kızlarının görüntülerinin anlaşmaları sona ermesine rağmen izinsiz kullanıldığı iddiasıyla bir beyaz eşya firmasına 30 bin TL'lik tazminat davası açtı. Mahkeme, babanın sözleşmede görüntülerin süresiz kullanımına izin verdiğini belirterek davayı reddetti.

Kördüğüm, Arka Sokaklar, Anne, İçerde, Resimdeki Sevgili ve Adam ve Çocuk gibi yapımlarda rol alan 13 yaşındaki Kübra Süzgün, rol aldığı dizilerde dikkat çekince birçok reklamda rol aldı. Kübra Süzgün 2019 yılında da bir beyaz eşya firmasının marka yüzü oldu. Süzgün'ün ailesi, bir süre önce anlaşmaları sona ermesine rağmen firmanın kızlarının görüntülerini izinsiz kullanmaya davam ettiğini iddia ederek 30 bin TL'lik tazminat davası açtı.

Çocuk oyuncu Kübra Süzgün 30 bin TL'lik tazminat davasını kaybetti


SÖZLEŞMEDE GÖRÜNTÜLERİN KULLANIMINA İZİN VERDİ

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Aile dilekçede "Şirket görüntüleri 6 aylığına kullanacaktı. Ancak izinsiz olarak kullanmaya devam ediyor" diyerek 30 bin lira tazminat talep etti.

Ancak mahkeme sözleşmeyi inceleyince, Kübra'nın yasal temsilcisi olan babası Serkan Süzgün'ün ajans ile yapmış olduğu sözleşmede, görüntülerin süresiz kullanımına izin verdiğini tespit etti. Mahkeme tazminat davasını reddetti.

Çocuk oyuncu Kübra Süzgün 30 bin TL'lik tazminat davasını kaybetti - Resim : 2

 

 

 

Çocuk oyuncu Kübra Süzgün 30 bin TL'lik tazminat davasını kaybetti ile ilgili etiketler Kübra Süzgün mahkeme dava tazminat davası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.