Çocuk katilleri işbaşında! İsrail askerleri 11 yaşındaki Filistinli çocuğu göğsünden vurdu!

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın El-Halil kentine bağlı Beyt Ummer beldesinde 11 yaşındaki Filistinli bir çocuğu gerçek mermiyle göğsünden vurarak yaraladı. Ağır yaralanan çocuğun hayatını kaybettiği açıklandı.

Filistin Sağlık Bakanlığı, ikindi saatlerinde işgal altındaki Batı Şeria’nın El-Halil kentine bağlı Beyt Ummer beldesinde, İsrail askerlerince gerçek mermiyle göğsünden vurulan bir çocuğun ağır yaralı bir şekilde El-Halil’deki bir hastaneye kaldırıldığını açıklamıştı. Son gelen bilgilere göre talihsiz çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail askerlerinin Beyt Ummer beldesinin girişinde seyir halindeki bir araca ateş açtığı belirtildi. Tanıklar araç içinde bulunan 11 yaşındaki bir çocuğun göğsünden gerçek mermiyle vurularak ağır yaralandığını söyledi.

Filistin resmi haber ajansı WAFA’nın haberine göre, Filistinli aktivist Muhammed Avad, Beyt Ummer beldesinde herhangi bir olay olmadığını, İsrail askerlerinin kasten yoldan geçen araca ateş açtığını ve araçta babasıyla bulunan 11 yaşındaki Muhammed el-Allami adlı çocuğun ağır yaralandığını belirtti.

Beyt Ummer Beldesi Belediye Başkanı Nasri Sabarne, “El-Allami'nin aracına ateş etmek, işgalcilerin bölgede gerçekleştirdiği yeni bir yargısız infaz suçudur.” dedi. Olaya ilişkin İsrail makamlarından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Çocuk katilleri işbaşında! İsrail askerleri 11 yaşındaki Filistinli çocuğu göğsünden vurdu! ile ilgili etiketler İsrail Filistin batı şeria Muhammed el-Allami çocuğu göğsünden vurdular

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.