Çocuk istismarı davasında 3 yeni isim!

Tekirdağ'da 15 yaşındaki kız kardeşini iş adamı İ.P'nin istismar etmesine aracılık ettiği iddiasıyla tutuklanan abla H.K.'nin Y.A., S.D. ve E.K. isimli üç kıza da 200-300 TL tutarlarında para gönderttiği ortaya çıktı. Savcılık, H.K.'nin ve 3 kızın banka hesaplarını incelemeye aldı.

Tekirdağ'da, 15 yaşındaki kız çocuğu C.N.K'ye cinsel istismarda bulunduğunun ortaya çıkmasının ardından iş insanı İ.P. ile C.N.K.'yi fuhşa zorladığı iddiasıyla ablası H.K tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

İ.P.'nin polis ve savcılık ifadelerinde susma hakkını kullandığı, H.K ile birlikte yaşadığı belirtildi.

"ÜÇ KİŞİYE PARA GÖNDERMEMİ İSTERDİ"

 DHA'da yer alan habere göre tanık ifadelerinde de çok önemli ayrıntılar yer aldı. İ.P.´nİn çalışanı Ö.C., 'Zorlama ve fuhuşa aracılık'la suçlanan H.K´ı patronunun sevgilisi olarak bildiğini belirterek şunları söyledi:

"Yaklaşık 2 yıldır beraberler. İrfan Bey zaman zaman H.K´a para göndermemi söylerdi. Ben de kendisine ATM yoluyla 300-500 TL gibi paralar gönderirdim. H.K arkadaşları Y.A., S.D. ve E.K. isimli kişilere yardım amaçlı para göndermemi isterdi. Ben de İ.P.´nun bilgisi dahilinde 200-300 TL gibi paraları yardım amaçlı gönderirdim. H.K ile patronumun sevgili olduklarını biliyorum ama diğer kişilerle ilişkisi olduğunu duymadım, görmedim" 

PSİKOLOJİK DESTEK ALMAYA GİTTİ

Soruşturma dosyasına, mağdur kız çocuğu C.N.K.´nın 12 yaşında da cinsel istismara maruz kaldığı bilgisi girdi. Çorlu Kadın Danışma Merkezi´nde psikolog olarak görev yapan E.A.' nın dosyaya giren ifadesinde, mağdur kız çocuğunun ergenlik problemleri nedeniyle psikolojik destek talebiyle merkeze geldiği ve cinsel istismara uğradığını açıkladığı öğrenildi.

12 YAŞINDA DA İSTİSMARA MARUZ KALDI

E.A.´nın dosyaya giren ifadesi şöyle;

"C.N.K. 29 Ocak 2020 tarihinde annesi N.G. ile birlikte geldi. Anne N.G. bana, Aydın Didim´de yaşadıklarını, kızı C.N.K.´nın ergenlik evresinin sorunlu geçtiğini, agresif tavırlar sergilediğini, evde disiplinle ilgili problemler yaşadıklarını, bu konuda yardım talep ettiğini belirtti. Daha sonra kızı C.N.K. ile görüşme sağladım. C.N.K. bana ailesi ile paylaşamadığı bir durumunun olduğunu, bunu ailesiyle paylaşsa bile kendisine inanmayacaklarından bahsetti.

Bu özel durumu benimle paylaşabileceğini belirttikten sonra 12 yaşlarındayken Çorlu Halk Eğitim Merkezi´nde kurs gördüğünü, soyadını hatırlamadığı Abdullah isimli bir eğitmenin kendisine tecavüz ettiğini, bunu kimseyle paylaşamadığını söyledi. Ben de kendisine bu durumu ailesi ve adli makamlarla paylaşmak gerektiğini söyledim. Adli sürecin başlaması için 30 Ocak 2020 günü Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı´na durumu ilettik" 

Çocuk istismarı davasında 3 yeni isim! ile ilgili etiketler Tekirdağ cinsel istismar Çocuk iş adamı ifade
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.