'Çocuk için evlenebilirim' diyen Aleyna Tilki'nin tek şartı! Sperm bankasından bebek...

Türk pop müziğinin genç yıldızlarından Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde gizemli erkek arkadaşı ile Rumeli Hisarı’nda görüntülendi. Baş başa kahvaltı yapan ikili koyu bir sohbet sonrasında mekandan ayrılırken genç adam kapıdaki muhabirleri görünce yeniden içeri girerken Tilki ise kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Önceki günlerde gizemli erkek arkadaşı ile Rumeli Hisarı’nda baş başa kahvaltı yaparken görüntülenen Aleyna Tilki, koyu bir sohbetin ardından mekandan ayrılırken gazetecilere yakalandı. Genç adam muhabirleri fark edip geri dönerken Tilki kurtulamayacağını anlayınca kendisine yöneltilen soruları yanıtlamak durumunda kaldı.

Aleyna Tilki, “İngiltere’den döndüm, albüm hazırlıyorum” ifadeleri sonrasında yanındaki genç için ise “çocukluk arkadaşım” yanıtını verdi. Geçen günlerde “Çocuk için evlenebilirim” diyen Aleyna Tilki bu sözleri hatırlatılınca “Başka türlü evlenmem” diyerek önceki açıklamalarını destekledi.

'Çocuk için evlenebilirim' diyen Aleyna Tilki'nin tek şartı! Sperm bankasından bebek...

"Sadece çocuk yapmak için evlenebilirim" diyen Aleyna Tilki bu kez damat adayında aradığı kriterleri açıklarken, “Beni kontrol etmeye çalışmayan, özgürlüğümü kısıtlamayan ve çok iyi anlayan bir erkek olmalı.” ifadelerine yer verdi.

Tilki, "Sperm bankasından bebek yapmayı düşünür müsünüz?” sorusuna ise “Yok, istemem. Çocuğun normal büyümesi, öteki hissetmemesi gerekir. Baba şart” yanıtını verdi.

'Çocuk için evlenebilirim' diyen Aleyna Tilki'nin tek şartı! Sperm bankasından bebek... - Resim : 2

Aleyna Tilki’nin yanındaki gencin, Barış adlı çocukluk arkadaşı olduğu öğrenildi.

'Çocuk için evlenebilirim' diyen Aleyna Tilki'nin tek şartı! Sperm bankasından bebek... ile ilgili etiketler Aleyna Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.