Çocuk filminin bile gerisinde kaldılar!

Burak Özçivit ve Kerem Bürsin'in başrollerinde yer aldığı ve büyük beklentilerle vizyona giren 'Can Feda' filmi gişede adeta çakıldı. Kadrosu çocuklardan oluşan ‘Bizim Köyün Şarkısı’ filmi, 'Can Feda'da iki kat daha fazla izlendi.

Türkiye'nin en yakışıklı jönlerinden Burak Özçivit ile Kerem Bürsin'in başrolünde yer aldığı 'Can Feda' filmi, büyük umutlarla vizyona girse de umduğunu bulamadı. İlk 3 günde 110 bin kişi tarafından izlenen film, 10 günün sonunda ise sadece 221 bin 678 seyirciye ulaştı.

Toplamda 2 milyon 650 bin lira hasılat elde eden film, iki yıldızın aldığı ücretler ve aksiyon sahneleri için harcanan paralar düşünüldüğünde bekleneni karşılayamadı.

Çocuk filminin bile gerisinde kaldılar!
MİNİKLERDEN BÜYÜK FARK!
Filmin aynı zamanda yapımcısı da olan Burak Özçivit ile Kerem Bürsin, gişede kadrosunda minik oyuncuların olduğu 'Bizim Köyün Şarkısı' filminin de hayli gerisinde kaldı. 18 günde 512 bin kişi tarafından izlenen film, geçtiğimiz hafta sonu da 'Can Feda'ya fark attı.

Özçivit ile Bürsin'i izlemek için sinemaya yaklaşık 51 bin kişi giderken 'Bizim Köyün Şarkısı' geride bıraktığımız hafta sonu yaklaşık 90 bin kişi tarafından izlendi. 

Çocuk filminin bile gerisinde kaldılar! ile ilgili etiketler Burak Özçivit Kerem Bürsin can feda bizim köyün şarkısı gişe izlenme oranı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.