Çocuk dizisi bitti mi? Final bölümü izle!

Çocuk dizisi bitti mi? Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çocuk, final yaparak izleyicilerine veda etti. Başrollerinde; İsmail Hacıoğlu, Ceyda Ateş, Serhat Teoman ve Merve Çağıran'ın yer aldığı dizinin final bölümünde yaşanan gelişmeler merak ediliyor. Dizinin son bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çocuk dizisi bitti mi? Final bölümü izlemek için detaylar haberimizde...

Çocuk dizisi bitti mi? Başrollerinde; İsmail Hacıoğlu, Ceyda Ateş, Serhat Teoman ve Merve Çağıran'ın yer aldığı dizinin final bölümünde yaşanan gelişmeler merak ediliyor. Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çocuk, final yaparak izleyicilerine veda etti. Dizinin son bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çocuk dizisi bitti mi? Final bölümü izlemek için detaylar haberimizde...

ÇOCUK NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Çocuk dizisinin yayın gününün değişmesinden sonra reytinglerde bir türlü çıkış yakalayamaması nedeniyle ekranlara veda ettiği iddia ediliyor.

ÇOCUK FİNAL BÖLÜMÜ İZLE

ÇOCUK 18. FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

Efe'nin velayetinin Akça'ya geçmesi hem Hasan'ın evinde hem de köşkte hayatı derinden etkiler. Bir tarafta Ali Kemal, Efesiz bir hayata alışmakta zorlanırken, diğer tarafta Efe kendi anne babasının yanında Ali Kemal için gözyaşı dökmektedir. Hasan meselenin çocuğu almaktan ibaret olmadığını böylece anlar ve bu ona çok ağır gelir. Neyse ki Ali Kemal bu zorlu süreçte Hasan'a destek olmaya niyetlidir. Kardeşlerin arasındaki buzlar hızla erirken Akça'ya göre sorun Ali Kemal'in hâlâ çevrelerinde fazla dolanmasıdır.

Hasan'ın baba yadigarı diye sevip saydığı Tevfik, Rıza'nın memlekete döndüğünü öğrenince hala akıbetinden emin olmadığı Ali hakkında onunla konuşmak ister ve bilmeden taşları yerinden oynatır. Bu hamle domino etkisi yaratarak Hasan ve Rıza'yı büyük hesaplaşmaya kadar taşır.

Finale yaklaşırken, Hasan kendini hayatının dönüm noktasında bulur. Yıllar önce yaptığı gibi öfkesine teslim olup ömrünün en güzel yıllarını hapiste mi geçirecek, yoksa geçmişten dersler çıkarıp onu evde bekleyen oğluna ve sevdiği kadına mı dönecek?

Çocuk dizisi bitti mi? Final bölümü izle! ile ilgili etiketler Star TV Çocuk reyting çocuk dizisi final bölüm son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.