Çocuğuna sarılamayan doktor gözyaşlarına boğuldu

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını nedeniyle ailelerinden uzak kalan sağlık çalışanları zor günler geçiriyor. Dünyanın dört bir yanından yansıyan görüntüler de bu duruma kanıt niteliğinde...

Suudi Arabistan'da yaşanan olay da bunlardan biri. Salgın hastalığın pençesinden onlarca insanı kurtarmak için çalışan doktor, sonunda evine ulaşıyor.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Eve girdiği anda ise oğlu, kendisine sarılmak için koşmaya başlıyor. Ancak doktor, koronavirüs bulaştıracağından endişelenerek çocuğuna durmasını söylüyor. Ardındansa gözyaşlarına boğuluyor.

Çocuğuna sarılamayan doktor gözyaşlarına boğuldu

NE OLMUŞTU?

Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan koronavirüs (corona virus) kısa sürede dünyaya yayılarak, binlerce kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu. Dünya Sağlık Örgütü’nün ‘pandemi’ (küresel salgın) ilan ettiği koronavirüs Türkiye’de de görülürken, 30 kişi yaşamını yitirdi.

 

Çocuğuna sarılamayan doktor gözyaşlarına boğuldu ile ilgili etiketler Suudi Arabistan Koronavirüs Korona doktor Çocuk
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.