"Çocuğumuz gece yatak odasına girip bizi yakaladı!"

Okurlarından özel hayatlarına dair kendisine gelen soruları büyük bir samimiyetle yanıtlayan Güzin Abla, "6 yaşındaki çocuğumuz bizi uygunsuz durumda yakaladı. Ne yapmalıyız?" sorusuna da büyük bir samimiyetle cevap verdi.

Hürriyet'te, okur mektuplarını köşesine taşıyan ve onlara tavsiyelerde bulunan Güzin Abla, bugünkü yazısında okurundan gelen dikkat çeken bir mektubu aktardı.

"Oğlum bizi yakaladı" başlığıyla verilen mektupta bir anne babanın yatak odasında uygunsuz durumda 6 yaşındaki çocuklarına yakalandıklarına dair dert yakınması yer aldı.

"6 YAŞINDAKİ OĞLUMUZ GECE YATAK ODASINA GİRİP..."

"6 yaşındaki oğlumuz bizi, yani anne ve babasını, bir gece yatak odamıza girerek, uygunsuz vaziyette gördü" denilen mektupta, "Bu durum özellikle annesini, çok olumsuz etkilendi. Ona ne diyeceğimizden, nasıl davranacağımızdan emin olamadık. Aslında oğlum herhangi bir anormal tepki göstermedi. Sorun yok gibi gözüküyor fakat içine de atabilir mi? Bize yol gösterebilir misiniz? Rumuz: Endişeliyiz" ifadeleri kullanıldı.

"HİÇ OLMAMIŞ GİBİ DAVRANABİLİRSİNİZ"

"ETKİLENMİŞ OLMASI DA MÜMKÜN"

Güzin Abla ise bu mektuba verdiği yanıtta şunları yazdı:

"Sevgili okurum, çocuklar, böyle durumlarda sandığınızdan çok daha olgun ve mantıklı olabilir.

Sanırım sizin oğlunuz da bu durumda. Onun etkilenmiş olması da mümkün... Ama bunu size hissettirmek istemiyor. En iyisi ya bu durumu hiç olmamış gibi kabul ederek üstünde durmayıp unutmak ve unutturmak ya da bir yol daha deneyebilirsiniz. O, 6 yaşında ve bazı şeyleri anlayabilecek yaşta. Karşınıza alıp ona cinsellikten söz edebilirsiniz. Bu arada başka zor sorulara da hazır olun, sizi biraz terletebilir."

"Çocuğumuz gece yatak odasına girip bizi yakaladı!" ile ilgili etiketler Hürriyet eşcinsellik güzin abla
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.