'Çocuğum hasta' deyip banka soydu!

İstanbul Avcılar'da ‘çocuğum hasta’ diyerek banka soyan şüpheli, polis ve jandarmanın birlikte düzenlediği operasyonun sonunda Amasya’da yakalandı.

Olay, Avcılar ilçesinde E-5 karayolu üzerinde bulunan bir bankada 27 Eylül günü gerçekleşti. Bankaya gelen şüpheli Naim D. silahını güvenlik görevlisine doğrultup etkisiz hale getirdikten sonra kasada bulunan çalışana torbayı uzattı. Gişe görevlisi de kasada bulunan paraları torbaya koyarak soyguncuya verdi. Parayı alan şüpheli Naim D. ise olay yerinden koşarak kaçmaya başladı. Güvenlik görevlisi peşinden koşsa da şüpheli kaçarak izini kaybettirdi.

AVCILAR'DA SOYDU AMASYA’DA YAKALANDI

Banka çalışanlarının ihbarıyla olay yerine gelen ekipler incelemelere bulundu. Zanlının bankadan 32 bin lira çaldığı tespit edildi. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına alan ekipler, şüphelinin peşine düştü.

Şüphelinin Amasya’da saklandığını tespit eden polis ekipleri harekete geçti. Jandarmayla yapılan ortak operasyonda Naim D. yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin yapılan üst aramasında bir adet kuru sıkı tabanca ve 5 bin lira ele geçirildi.

İstanbul’a getirilen şüphelinin ifadesi Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğinde alındı. Soygunu gerçekleştirilen şüphelinin daha önce suç kaydının bulunmadığı, soygunu da ihtiyaç nedeniyle gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

'Çocuğum hasta' deyip banka soydu! ile ilgili etiketler İstanbul Avcılar Banka hırsız Hırsızlık
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.