Çocuğum hangi okula gidecek? 2020 okula başlama yaşı kaç

Çocuğum hangi okula gidecek sorusu velilerin en çok düşündüğü konu. Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasına 2 ay kaldı. 2020 okula başlama yaşı kaç ve hangi okula gidecek sorusuda gündemde.

Çocuğum hangi okula gidecek ve 2020 okula başlama yaşı kaç diye düşünen veliler bunu araştırmaya başladı.Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okul öncesi de olmak kaydı ile 5. sınıfa kadar öğrencilerin ikametgah bilgilerini esas alarak e-okul sistemine işliyor. Veliler de bu sistemden çocuğunun hangi okula gideceğini kontrol ediyor.

Çocuğum hangi okula gidecek? 2020 okula başlama yaşı kaç

ÇOCUĞUM HANGİ OKULA GİDECEK NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Pandemi süreci ile okullardan uzak kalan öğrencilerin merakla beklediği 2020- 2021 yılı için yeni eğitim ve öğretim yılının eylül ayında başlaması planlanıyor. Yeni yıl için kayıt yapması gereken 1. sınıf ve 5. sınıf öğrencileri heycanlı. Veliler çocuklarını hangi okula göndereceklerini ve ne zaman okula başlayacağını e-okul üzerinde bu bilgilere erişim sağlayacak. Bu sayfalara aşağıdaki linkten kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

ÇOCUĞUM HANGİ OKULA GİDECEK?

ÇOCUĞUM NE ZAMAN OKULA BAŞLAYACAK?

2020-2021 eğitim-öğretim yılında okul öncesi, 1'inci ve 5'inci sınıf öğrencilerin okul kayıtları ikametgah bilgilerine dayanarak e-okul sistemi üzerinden açıklanacak. Veliler öğrencinin T.C. kimlik numarasıyla yerleşmiş oldukları okulu görüntüleyebilecekler.

Çocuğum hangi okula gidecek? 2020 okula başlama yaşı kaç ile ilgili etiketler Okul 2020 YAŞ Çocuğum öğretim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.