Çocuğu elindeki çuvala sokup kaçırmaya çalıştı

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bir mağazaya giren Suriyeli aile, çocuklarını dışarıda bıraktı. Kapıda bekleyen 5 yaşındaki çocuğun ise elinde çuval bulunan bir şahıs tarafından kaçırılmaya çalışıldığı öne sürüldü. Şüphelinin çocuğun ayakkabılarını çıkarıp çuvala koymaya çalıştığı anlar ise çevredeki güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay cuma günü saat 16.30 sıralarında Sultangazi ilçesinin Cebeci mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerinde bulunan bir mağazadan alışveriş yapmak isteyen Suriyeli aile,  çocuklarına kapıda beklemesi gerektiğini söyledi.

Çocuklar mağazanın kapısında ailelerini beklerken, yoldan geçen eli çuvallı bir kişi yanlarına yaklaştı. 

ANNE VE MAĞAZA ÇALIŞANLARI SON ANDA FARK ETTİ

Kimiği belirsiz kişi, mağaza önünde duran 5 yaşındaki çocuğun önce ayakkabılarını çıkardı, daha sonra ise elindeki çuvala koymaya çalıştı. Küçük çocuk olay karşısında büyük korku yaşarken, çocuğun ailesi ve mağaza çalışanları durumu son anda fark etti.

Anne ve mağaza çalışanları çocuğun yanına doğru hızla koşarken, paniğe kapılan şüpheli de olay yerinden kaçtı.

Çocuğu elindeki çuvala sokup kaçırmaya çalıştı

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan korku dolu o anlar çevrede bulunan iş yerlerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, mağazanın önüne çocukları bırakan ailenin alışveriş yapmak için içeri girdiği, içinde karton olan bir çuvalla cadde üzerinde yürüyen bir kişinin çocukların yanına geldiği, çocuklardan birinin ayakkabılarını çıkarmaya çalıştığı görülüyor.

Alışveriş yapan çocukların annesinin durumu fark ettiği ve koşarak mağazadan çıkıp çocuklarının yanına geldiği, şüphelinin bunun üzerine koşarak kaçtığı kameraya yansıyor.

"ÇUVALA KOYMAYA ÇALIŞTI" İDDİASI

Yaşananları anlatan mağaza çalışanı Mücahit Özyürek, "Kapının önünde 2-3 tane çocuk vardı. Ailesiyle birlikte çalıştığım yere alışverişe gelmişlerdi. Kadın çocukları içeri sokmadı. Kadın içeride alışveriş yaparken dışarıda da o esnada bağrışma sesleri geldi. Biz hemen kapıya çıktık, baktık. Bir arkadaş çocuğu yatırmış yere ayakkabılarını çıkarmaya çalışıyor. Elinde bir tane çuval vardı. Çocuğu aynı zamanda çuvalın içine sokmaya çalışıyordu. Biz görünce direk dışarı fırladık. O sırada şahıs koşarak kaçtı. Daha da göremedik. Çocuğun ayakkabılarını çıkarmıştı, çuvala sokmaya çalışıyordu. Çuvala sokmaya çalışıyorsa büyük ihtimalle kaçırmaya çalışıyordu. Başka bir niyeti olduğunu sanmıyorum" dedi. 

DHA

 

 

Çocuğu elindeki çuvala sokup kaçırmaya çalıştı ile ilgili etiketler Sultangazi Çocuk video kaçırma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.