Çocuğa istismardan tutuklanan iş adamından mektup

Trakya'nın 'kömür madeni kralı' olarak tanınan iş adamı İ.P. 15 yaşındaki C.N.K isimli kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. SuperHaber'in ortaya çıkardığı iğrenç olayda yeni gelişmeler yaşandı. İ.P.'nin avukatları aracılığı ile yakınlarına haber göndererek, "Ne yapın, ne edin beni buradan çıkarın. Yoksa intihar ederim." dediği öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Trakya, SuperHaber’in gündeme getirdiği Tekirdağ’da yaşanan, ünlü işadamı İ.P.’nin, küçük yaştaki kız çocuğu C.N.K. ile olan cinsel istismar davası ile yankılanmıştı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltına alındıktan sonra 4 gün ifade veren İ.P., 8 Mart’ta çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

JANDARMA VE POLİS 6 AY SÜREN TEKNİK TAKİP YAPTI!

“Küçük yaşta kız çocuğu ile cinsel istismar” nedeni ile cezaevine konulan, İ.P.’nin, Tekirdağ L Tipi Cezaevi’nin karantina koğuşuna alındığı öğrenildi.

SuperHaber’in elde ettiği yeni bilgilere göre İ.P., küçük yaştaki C.N.K.’nin annesinin Didim Akbük’de verdiği şikayet ifadesi sonrası, jandarma ve polisin ortak yaptığı 6 aylık teknik takip sonucu yakalandı.

Yapılan teknik takibin yanı sıra, fiziki takip ile de İ.P.’nin suçlandığı cinsel istismar ile ilgili şikayet için deliller toplandığı belirtildi. İ.P.'nin bundan bir süre önce, polis tarafından olayla ilgili olarak karakola çağırılarak ifadesinin alındıktan sonra serbest bırakıldığı da anlaşıldı.

 “BENİ BURADAN HEMEN ÇIKARIN. ÇIKARMAZSANIZ İNTİHAR EDERİM!”

Ötey andan, halenTekirdağ L Tipi Cezaevi’nin karantina koğuşunda olduğu bilinen iş adamı İ.P.’nin, avukatı aracılığı ile yakınlarına haber gönderdiği söylendi.

İddialara göre iş adamı, "Ne yapın,ne edin beni buradan çıkarın.Yoksa intihar ederim.” diyerek tehditte bulundu.

İ.P.’nin yakınlarının bunun üzerine cezaevinden çıkarılması için İstanbul’da bulunan 3 avukat ile anlaştıkları ve savunma hazırladıklarına da başladıkları söylendi.

Çocuğa istismardan tutuklanan iş adamından mektup ile ilgili etiketler Tekirdağ cinsel istismar iş adamı cezaevi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.