Cocu, Giuliano'nun takımdan ayrıldığını açıkladı!

Fenerbahçe teknik direktörü Phillip Cocu, Yeni Malatyaspor yenilgisini değerlendirdi ve Giuliano'nun takımdan ayrıldığını açıkladı.

Fenerbahçe teknik direktörü Phillip Cocu, Yeni Malatyaspor yenilgisini değerlendirdi ve Giuliano'nun takımdan ayrıldığını açıkladı.

İşte Cocu'nun maç sonu açıklamaları:

"İlk golü bulmak için şanslar yakaladık ama bitirmede sorunlar yakaladık. 1 hata yaptık ve golü yedik. Böyle takımlara karşı hata yapamazsınız. İstekli oynuyoruz ve bence geliştirebileceğimiz çok şey var."

"Bitiricilik problemlerimiz var. Benfica maçında kaybedilen tur da üzerimzide etki yarattı. Bu akşam kazanarak o maçı unutturmak istiyorduk ama olmadı. Malatya seyircisi de takımlarını çok iyi destekledi ve işimizi zorlaştırdı. Daha iyi pas yapıp sabırlı oynamalıyız."

"Doğru 11'i bulmak için zaman ihtiyacımız var. Giden ve gelen oyuncular oluyor ve olacak. Giuliano takımdan ayrılacak. Başka bir takımla anlaştı."

Cocu, Giuliano'nun takımdan ayrıldığını açıkladı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe çocu giuliano
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.