Coco filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

28 Eylül Kanal D yayın akışında yer alan Coco 2017 yılında vizyona girmiştir. Sevilen animasyon filmi Coco filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Coco hangi kanalda? Coco oyuncuları kimlerdir?

28 Eylül Kanal D yayın akışında yer alan Coco adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Coco animasyon filmi 2017 yılında vizyona girmiştir..

COCO FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Coco, 12 yaşındaki Miguel'in ölüler diyarındaki macerasını anlatıyor. 12 yaşındaki Miguel'in en büyük kahramanı efsanevi Meksikalı gitarist Ernesto de la Cruz'dur. Ancak Cruz hayatını kaybetmiştir ve Miguel'in onunla tanışma imkanı yoktur. Her gün onun şarkılarını dinleyen Miguel günün birinde ünlü müzisyenin gitarını bulur. Ancak gitarı çalması onu bir anda Ölüler Diyarı'na götürüverir. Çıkış yolunu arayan Miguel, düzenbaz Hector'la karşılaşır ve birlikte Miguel'in aile tarihinin ardındaki gerçek hikayeyi keşfetmek için olağanüstü bir yolculuğa çıkarlar... Seslendirme kadrosunda Latin oyuncuların bulunduğu yapımda Anthony Gonzalez, Benjamin Bratt, Gael García Bernal, Renee Victor, Alanna Ubach, Jaime Camil, Alfonso Arau, Herbert Siguenza gibi isimler sesleriyle yer alıyor. 16. Görsel Efekt Birliği Ödülleri’nde 4 ödülün sahibi olan, 45. Annie Ödülleri’nde 11 ödülle geceyi kapatan, 2018 Oscar ödüllerinde En İyi Animasyon seçilen ve daha birçok ödüle layık görülen Coco’nun yönetmen koltuğunda Toy Story 3 ile beğeni toplayan Lee Unkrich oturuyor. Filmin müzikleri ise Michael Giacchino’ya ait.

COCO FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Lee Unkrich, Adrian Molina

Oyuncular: Anthony Gonzalez (VIII), Benjamin Bratt, Gael García Bernal

Tür:  Animasyon, Fantastik, Aile

Yapım Yılı: 19 Ocak 2018 / 1s 45dk

Coco filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler film Kanal D coco animasyon ne zaman çekildi konusu nedir izle
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.