Coca - Cola'dan teknoloji dünyasını sallayan haber! Coca - Cola'dan akıllı telefon hamlesi! Tasarımı sızdırıldı!

Dünyanın en çok tüketilen içecek markalarından Coca – Cola teknoloji dünyasında girmeye hazırlanıyor. Tasarımı sızdırılan akıllı telefon modeli için popüler bir üretici ile anlaştığı iddia edildi.

Uzun süredir gündemde yer alan bir iddiaya göre Coca – Cola tarafından kendi akıllı telefon modelinin üretileceği aktarılıyor. Şirketin bir süredir bu konuda çalışma yürüttüğü haberlerinin ortaya çıkmasının ardından sızan görüntüler ise dikkat çekti.

Belirli pazarlarda şirketin sunmayı planladığı yeni akıllı telefon için görüşmeler gerçekleştirmeye başladığı bilgisi de gelmeye devam ediyor. Bazı kaynaklardan telefonun tasarımına ilişkin ilk görüntülerin sızdırılması ise olay yarattı.

COCA – COLA’DAN AKILLI TELEFON SÜRPRİZİ!

Hindistan’da ortaya çıkan yeni iddialar teknoloji dünyasında geniş yankı uyandırdı. Ortaya atılan bu iddialara göre Coca – Cola kendi akıllı telefonunu üretmek için popüler bir akıllı telefon markasıyla iş birliği yapmaya başladığı aktarılıyor. Coca – Cola adıyla geleceği ifade edilen akıllı telefonun ilk görüntüleri ise dikkat çekti.

Sosyal medyada kısa sürede gündemde ilk sıralara yerleşen Coca – Cola’nın akıllı telefonu olduğu iddia edilen görüntü viral oldu. Mukul Sharma tarafından yapılan paylaşıma göre üretim ortağının adına dair bilgi henüz verilmedi.

COCA COLA MARKALI AKILLI TELEFONDAN İLK GÖRÜNTÜ!

Coca - Cola'dan teknoloji dünyasını sallayan haber! Coca - Cola'dan akıllı telefon hamlesi! Tasarımı sızdırıldı!

Mukul Sharma tarafından Coca – Cola’nın akıllı telefon modeline ilişkin yeni detaylar paylaşıldı. Realme’nin orta segment modellerine işaret eden model hakkında henüz üretici ve ürün hakkında resmi bilgi gelmedi. Hindistan’da gündeme gelen iddialar sonrasında birçok kişi merakını gizleyemedi. Telefonun ayrıca çeşitli aksesuarlar ile beraber satışa çıkabileceği yönünde beklentiler dikkat çekiyor.

Arka kapağın sağ tarafında büyük bir Coca – Cola logosuna yer verilmesi dikkat çekti. Cihazın ilk sızan görüntüsünde ikili kamera olması ise dikkat çeken bir diğer ayrıntı oldu. Şirketin temasına uygun şekilde üretilmesi beklenen telefonun üretimine ilişkin resmi ortaklık ve cihazın lansmanın bu yılın ilk çeyreğinde açıklanması bekleniyor. Realme ile işbirliği yapmış olabileceği iddiaları güç kazanırken henüz konuya ilişkin resmi bir açıklama da bulunmuyor.  

Coca - Cola'dan teknoloji dünyasını sallayan haber! Coca - Cola'dan akıllı telefon hamlesi! Tasarımı sızdırıldı! ile ilgili etiketler Coca-Cola telefon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.