Cobra Kai 4. sezon ne zaman? Yeni sezon oyuncuları kimlerdir?

Youtube’den Netflix platformuna transfer olan Cobra Kai dizisinin 4. sezonunun ne zaman yayınlanacağı izleyenler tarafından merak edildi. Cobra Kai dizisinin Jon Hurwitz bu konuda son bilgileri paylaştı.

80’li yıllarda sevilen film serilerinden biri olan Karate Kid’in devamı niteliğindeki Cobra Kai, ilk 2. sezonunun ardından geçen sene yaz aylarında Netflix tarafından satılan alınmıştı. 3. sezonu ise uzun bir aranın ardından yayınlanan Cobra Kai, büyük bir ilgi ile izlenmişti.

Cobra Kai izleyenleri için güzel haber kısa zamanda geldi. Son gelen bilgilere göre Cobra Kai dizisinin 5. ve 6. sezonlarının da çekimlerine başlandığı belirtildi. Cobra Kai dizisinin 4. sezonunun ne zaman yayına gireceği hakkında ufak tüyolarda verildi.

Yeni sezonda birbirleriyle anlaşamayan, birbirlerinden hoşlanmayan Johnny Lawrence ve Daniel LaRusso’nun omuz omuza vererek Kreese ile mücadelelerine izleyenler bir kez daha tanıklık etmiş olacak.

Cobra Kai 4. sezon ne zaman? Yeni sezon oyuncuları kimlerdir?

Cobra Kai 4. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Cobra Kai dizisinin senaristi, yönetmeni ve yaratıcılarından biri olan Jon Hurwitz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında geçtiğimiz sene Ekim ayının son haftasında 4. sezon için senaryonun tamamlandığını duyurmuş oldu.

Jon Hurwitz bunun yanında Cobra Kai dizisinin 4. sezonunun en erken Şubat ayının sonu ya da Mart ayının başında yayına girebileceğinden söz etti. Covid salgınının seyrine göre bu durumun değişiklik göstereceğine dikkat çeken Jon Hurwitz, izleyenlerden az daha sabırlı olmalarını istedi.

Cobra Kai 4. Sezon Oyuncuları

Daniel LaRusso, Johnny Lawrence, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Jacob Bertrand, Martin Kove. Son olarak hatırlarsanız Kreese birine telefon ediyordu o kişi Karate Kid Part III’ün kötü adamı Terry Silver’a benziyor. Dördüncü sezonda onu da görebiliriz.

Cobra Kai 4. sezon ne zaman? Yeni sezon oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Netflix Cobra Kai
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.