Çoban Ailesi Arka Sokaklar'a Geri Dönüyor! Komiser Aile Üzdü Metin Sevindirdi! İşte Yeni Oyuncular

Arka Sokaklar hayranlarına bir iyi bir de kötü haber geldi. Yeni sezon öncesinde kadrosunda pek çok oyuncuyu kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalan efsane dizide Çoban ailesinin tekrardan geri dönmesine artık kesin gözüyle bakılıyor.

15 sezonu geride bırakan Arka Sokaklar dizisi yeni sezon öncesinde tüm hazırlıklarına kaldığı yerden devam ederken yeni ayrılık haberleri de gündeme geldi. Ana kadrodan ayrılan bir oyuncu bulunmazken yan rollerde ciddi ayrılıklar gün yüzüne çıktı.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın başrollerde oynadığı Arka Sokaklar dizisinde üst üste gelen ayrılıklar ile birlikte hayranlar az da olsa telaşa kapılmış ve yeni sezon başlamadan final iddiaları bile gündeme gelmişti. Yeni sezonun öncesinde Onur Bay ile Yüsra Geyik’in diziden ayrılmasından sonra sevilen oyuncu Ali karakterine hayat veren Alp Korkmaz’ın da yapımda olmayacağı kesinlik kazandı.

Çoban Ailesi Arka Sokaklar'a Geri Dönüyor! Komiser Aile Üzdü Metin Sevindirdi! İşte Yeni Oyuncular

Ancak kısa zamanda Arka Sokaklar dizisinde geri dönecek isimlerinde olduğu dikkatlerden kaçmadı. İlk olarak göze çarpan isimlerin başında Hüsnü Çoban karakterinin oğullarından birini canlandıran ve Metin Çoban karakterine hayat veren Furkan Göksel’in ekibe tekrardan dahil olacağı belirtildi.

Metin Çoban’ın geri dönüşü ile birlikte akıllara Hüsnü Çoban’ın diğer oğlu Tekin Çoban’da geldi. Hüsnü’nün 3 çocuğunun da diziden ayrılmasının yanlış olduğunun kanaatine varan senaristler Metin karakterinin geri dönüşünü yeni sezon öncesinde hayranların ilgisine sunarak yeni heyecanların yaşanacağını az da olsa belgeleniş oldu.

Çoban Ailesi Arka Sokaklar'a Geri Dönüyor! Komiser Aile Üzdü Metin Sevindirdi! İşte Yeni Oyuncular - Resim : 2

Şu ana kadar geride kalan 594 bölüm ile 15 sezonu deviren Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonun 2021 yılının Eylül ayının sonlarına doğru Cuma akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Çoban Ailesi Arka Sokaklar'a Geri Dönüyor! Komiser Aile Üzdü Metin Sevindirdi! İşte Yeni Oyuncular ile ilgili etiketler Arka Sokaklar yeni sezon metin çoban
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.