Coachella'da bu yıl Billie Eilish ve Swedish House Mafia sahne alacak.

Her yıl İndio Kaliforniya'da düzenlenen, iki sene üst üste iptal edilen Coachella Festivali (Coachella Valley Music and Arts Festival) için organizatörler bir kez daha bir araya geldi. 2022 yılının Nisan ayında yapılması planlanan dünyanın en büyük festivallerinden biri olan Coachella'da bu yıl Billie Eilish ve Swedish House Mafia sahne alacak.

Dünyanın en büyük açık hava festivalleri arasında gösterilen müzik ve sanat festivali Coachella’da 2022 yılında sahne alacak olan isimlerden ikisi belli oldu.


BILLIE ELISH VE SWEDISH HOUSE MAFIA FESTİVALDE OLACAK

Koronavirüs nedeniyle iki yıl üst üste iptal edilmek zorunda kalan Coachella Müzik ve Sanat Festivali’nde bu sene Billie Eilish ve Swedish House Mafia hayranlarının karşısında olacak.

Coachella Festivali 2022'de sahne alacak isimler belli olmaya başladı

15-24 Nisan 2022 tarihleri arasında ABD’de de gerçekleştirilecek olan festivalin üçüncü büyük ismi olarak Travis Scott daha önceden duyurulsa da ünlü rap şarkıcısı başka festivalde yaşanan trajik olay nedeniyle Coachella'dan çıkarılmıştı.

ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Houston kentinde geçtiğimiz yıl 5 Kasım tarihinde düzenlenen Astroworld Festivali'nde sahne alan Travis Scott konseri esnasında yaşanan izdihamda 10 kişi hayatını kaybetmişti. Ölenlerden birinin ise 9 yaşında bir çocuk olduğu belirlenmişti.

Bu trajik olayın hemen sonrasında birçok marka Travis Scott ile olan iş birliklerini sonlandırırken, Scott'un 2022 yılında yapılacak olan Coachella Müzik ve Sanat Festivali'nin kadrosundan çıkarıldığı duyurulmuştu.

Change.org üzerinden 60 bin kişi tarafından imzalanan dilekçeyle, Coachella organizatörleri dünyaca ünlü rapçi Travis Scott’u müzik festivallerinden çıkarmaya çağırmıştı.

Coachella'da bu yıl Billie Eilish ve Swedish House Mafia sahne alacak. ile ilgili etiketler coachella Coachella Festivali 2022 Billie Eilish Swedish House Mafia
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.