CNN Türk'ün başarılı ismi Ahu Özyurt ile kanalın yolları ayrıldı!

Doğan Yayın Grubu'nun Demirören Grubu'na satılmasının ardından CNN Türk'ten ve Kanal D'den ayrılık haberleri arka arkaya devam ediyor.

CNN Türk’ün başarılı gazetecisi Ahu Özyurt ile kanalın yollar ayrıldı. 2001 yılından bu yana CNN Türk’te başarılı haberlere imza atan Ahu Özyurt, kanalda haftada iki akşam “Türkiye’nin Gündemi” programını, sabahları ise haftaiçi hergün “10’dan Sonra” programını sunuyordu.

CNN TÜRK VE KANAL D’DE ŞİMDİYE KADAR NELER OLDU

2006 yılından bu yana Doğan Grubu'nda çalışan CNN Türk Programlar Koordinatörü Aslı Öymen'in kanalla yollar ayrıldı. Öymen, aynı zamanda "Afiş" adlı kültür sanat programını hazırlayıp sunmaktaydı.

CNN Türk'ün başarılı ismi Ahu Özyurt ile kanalın yolları ayrıldı!

CNN Türk Ekonomi Müdürü ve hafta içi her sabah ekrana gelen Parametre programının sunucusu Ebru Baki ile de yollar ayrıldı. Ebru Baki sosyal medya hesabından da ayrılığına ilişkin bir fotoğraf paylaştı.

Ayrıca, cnnturk.com.tr Yayın Yönetmeni Umut Alphan ve CNN Türk Haber Programları Müdürü Cansel Poyraz’la da yollar ayrıldı. Umut Alphan'ın eşi Melis Alphan'ın da geçen ay Hürriyet'le yolları ayrılmıştı.

CNN Türk'ün başarılı ismi Ahu Özyurt ile kanalın yolları ayrıldı! ile ilgili etiketler CNN Türk ahu özyurt
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.