CNN Türk'ten Saymaz, Çiçek ve Hacır kararı...

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Gece Görüşü programının yorumcularından İsmail Saymaz, Nevzat Çiçek ve Gürkan Hacır'ın bu geceki programa katılmayacağı duyuruldu.

3 gazetecinin gazetecinin bu geceki programa katılmama nedenleri merak konusu oldu.

Edinilen bilgilere göre Çiçek, Saymaz ve Hacır'ın telefonla arandığı ve programda sabit konuk konusunda bir format değişikliğinin yaşandığının bildirildiği öğrenildi. Buna göre Gürkan Hacır bu geceki programda yer alırken Saymaz ve Çiçek ise programın kadrosunda yer almadı. 

NEVZAT ÇİÇEK TWİTTER'DAN PAYLAŞTI
Konuyla ilgili twitter adresinden açıklamA yapan Nevzat Çiçek format değişikliğini doğrulayarak şu ifadeleri paylaştı;

''Gece Görüşü Programı ilk teklif edildiğinde farklı seslerin tartışabileceği bir program olması sebebiyle kabul ettim...İzlenme oranlarıyla gördük ki hakikaten Türkiye’nin böyle programlara ihtiyacı var...Çünkü izlenme oranları hep birinci çıktı ve seyirci de benimsedi. CNN yönetimi değişince arkadaşlar sabit konuklu programı seçim dönemine kadar bırakacaklarını bu nedenle de programın formatının değiştiğini ifade ederek sabit konukların da ara ara programa katılacağını ifade ettiler...Bu değişim bu hafta gerçekleşti. Programı düşünüp hayata geçiren de CNN yönetimi programın formatını değiştirende...Bu şekilde bir format değişikliği olacağı ve sabit konukların ara ara çağrılacağı hafta başında ifade edildi. Bana şahsi söylenen budur...'' ifadelerini kullandı.

CNN Türk'ten Saymaz, Çiçek ve Hacır kararı... ile ilgili etiketler Nevzat Çiçek İsmail Saymaz gece görüşü CNNTürk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.