CNN Türk'te papyonlu şov! Maria'yı ABD'ye davet etti, şarkı söyledi, şimdi de zeybek oynadı...

CNN Türk ekranlarında Mehmet Çilingiroğlu şov devam ediyor. Ahmet Hakan şimdi de süper ikiliyi buldu. Tarafsız Bölgede son zamanların daimi konuğu olan papyonları ile ünlü profesörün ardından şimdi de babası Türk olan Rus gazeteci Maria Gladkikh adeta programın gediklisi oldu. Biraz koronavirüs çokça muhabbet yapılan programda Çilingiroğlu, Rus gazeteci için şimdi de Zeybek oynadı... İşte koronavirüs gündemi ile yapılan ancak Tarafsız Bölgeyi muhabbet programına dönüştüren o anlar... 

Ahmet Hakan'ın CNN Türk ekranlarında hazırladığı Tarafsız Bölge programında Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu'nun şovu devam ediyor. 

Koronavirüs salgınının ilk günlerinde yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen Çilingiroğlu daha sonra Tarafsız Bölge'nin adeta gediklisi haline geldi. 

Her programın ikinci bölümünde ekranda arzı endam eden Çilingiroğlu, koronavirüsle ilgili verdiği bilgilerden çok söylediği şarkılar, danslar ile dikkat çekiyordu.

Son zamanlarda Tarafsız Bölge'de Çilingiroğlu gibi programın gediklisi haline gelen bir isim daha var. Rusya'da gazetecilik yapan Maria Dilek Gladkikh. 

CNN Türk'te papyonlu şov! Maria'yı ABD'ye davet etti, şarkı söyledi, şimdi de zeybek oynadı...

Babası Türk olan Gladkikh akıcı Türkçesi ile dikkat çekerken son programlarda Çilingiroğlu'nun genç kadına yönelik komplimanlarının ardı arkası kesilmiyor. İlk olarak Gladkikh'in Türkçe'ye olan hakimiyetini öven Çilingiroğlu, daha sonra Türkiye'de salsa ve mangal için söz aldı. 

Sonraki programda genç kadını ABD'ye davet eden Çilingiroğlu pazartesi akşamı ise Rusya'ya geleceğini söyledi ve Gladkikh'ten bale yapmasını istedi. Sonra da bir anda ayağa kalkıp Zeybek oynamaya başladı. 

 

CNN Türk'te papyonlu şov! Maria'yı ABD'ye davet etti, şarkı söyledi, şimdi de zeybek oynadı... ile ilgili etiketler Ahmet Hakan maria gladkikh Mehmet Çilingiroğlu tarafsız bölge salsa bale zeybek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.