CNN Türk spikeri Nevşin Mengü dönemedi!

CNN Türk'ün haber sunucusu Nevşin Mengü'nün dün akşam ekrana dönmesi bekleniyordu. Ancak beklenen dönüş olmadı ve ana haber bültenini yine Başak Şengül sundu.

CNN Türk’te canlı yayında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ABD Başkanı Donald Trump'la yaptığı görüşmeyi değerlendiren Nevşin Mengü, görüşmesinin kısa sürmesiyle ilgili “Girdisi çıktısı, oturdusu kalktısı toplam 23 dakika sürdü. Erdoğan, Trump'ı Türkiye'ye davet etti, Trump ise arkasını dönüp gitti” ifadesini kullanmıştı.

Mengü'nün bu ifadelerinin kamuoyunda rahatsızlık yarattığı ve CNN Türk yönetiminin ünlü spikere yayına çıkmayacağını tebliğ ettiği iddia edildi.

nevsin3

Bu iddialar çeşitli haber sitelerinde yer aldıktan sonra Nevşin Mengü'nün sosyal medya hesabından yaptığı “Dönücem:) yakında görüşürüz” paylaşımı dikkat çekmişti.

Konuyla ilgili CNN Türk’te ana haberi sunan Saynur Tezel, pazartesi günü sunumunu bitirdikten sonra, “Yarın Nevşin Mengü ile ana haberi izleyebilirsiniz” demişti. Ardından da Mengü Twitter hesabından, "Döndüm" mesajını paylaşmıştı.

Ancak dün akşam Nevşin Mengü CNN Türk’teki ana haber bültenine çıkmadı. Ana haber bültenini yine Başak Şengül sundu.

CNN Türk spikeri Nevşin Mengü dönemedi! ile ilgili etiketler Nevşin Mengü CNN Türk ana haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.