CNN Türk, ‘Bahçeli’ kararından döndü

CNN Türk geçen şubat ayında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı canlı yayınlamama kararı almıştı. Kanal, bu kararından kısa sürede döndü. Bugün Bahçeli’nin TBMM’deki grup toplantısını başından sonuna kadar canlı yayınladı.

Haber kanalları uzun zamandır TBMM’deki grup toplantılarını canlı yayınlıyor. Geçen şubat ayında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis'teki haftalık grup toplantısında konuştuğu sırada diğer kanalların aksine CNN Türk’ün canlı yayınlamaması dikkat çekmişti. Haberturk, Haber Global, A Haber, NTV gibi haber kanalları Devlet Bahçeli’nin konuşmasının tamamını yayınlarken CNN Türk'ün o anlarda haber bülteni yayınlamayı tercih etmesine anlam verilememişti. Bazı haber siteleri CNN Türk’ün bu tutumunu haberleştirerek, “CNN Türk'ten şaşırtan 'Devlet Bahçeli' kararı!" başlığını atmıştı.

Ancak bugün Demirören Medya Grubu'nun haber kanalı CNN Türk, Devlet Bahçeli’nin açıklamalarının tamamını canlı yayınladı. CNN Türk yönetiminin neden yayınlamama kararı aldığı ve daha sonra neden bundan vazgeçtiği ise merak konusu oldu.

CNN Türk, ‘Bahçeli’ kararından döndü ile ilgili etiketler CNN Türk Devlet Bahçeli demirören medya grubu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.