CNN muhabirine canlı yayında gasp şoku

CNN'de görev yapan gazeteci 27 yaşındaki Bruna Macedo, başkent Sao Paulo'da canlı yayın sırasında bıçaklı bir saldırgan tarafından gasp edildi.

Brezilya'da gazeteci 27 yaşındaki Bruna Macedo canlı yayın esnasında yağmurla ilgili yayın yaptığı sırada yanına yaklaşan bıçaklı saldırgan tarafından soyuldu.

Olay, başkent Sao Paulo'da gerçekleşti. Gazetecinin üzerinde kişisel eşyaları ve cep telefonu vardı. Yayın esnasında hava durumuyla ilgili bilgi veren muhabir, dakikalar sonra bıçaklı saldırganı fark etti. Hırsız canlı yayında gazetecinin 2 telefonunu gasp ederek kaçtı.

CNN muhabirinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

CNN muhabirine canlı yayında gasp şoku ile ilgili etiketler Brezilya CNN Gasp gazeteci Sao Paulo CNN Muhabiri Bruna Macedo bıçaklı gasp

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.