CNN muhabirinden Trump'a: Yalancı

ABD'de başkanlık seçiminde oyların sayımı sürerken, Donald Trump bir konuşma yaparak zaferini ilan etti. Bu konuşmanın ardından canlı yayına bağlanan CNN Beyaz Saray muhabiri, Trump’ın açıkça yalan söylediğini ifade etti.

Tüm dünyanın yakından takip ettiği ABD seçimlerinde oy sayımları, hız kesmeden devam ediyor.

Sonuçlar henüz resmiyet kazanmazken, ABD Başkanı Trump’ın Beyaz Saray’da yaptığı “Seçimi kazandık” açıklaması, ülke genelinde birçok tartışmaya yol açtı.

Rekor bir katılımla ülke genelindeki bütün büyük eyaletleri kazandığını söyleyerek kesin zaferini duyuran Trump’a yönelik en sert açıklamalardan biri de CNN’den geldi.

"TRUMP AÇIKÇA YALAN SÖYLÜYOR"

Seçimlerin yorumlandığı programa bağlanan CNN Beyaz Saray Muhabiri John Harwood, Trump’ın zafer açıklaması için “Bu bir yalan” yorumunda bulundu.

"SEÇİMİ KAZANMADI"

"Haddini aşan bir konuşmaydı. Ve kesinlikle yalandı. Trump çıkıp 'biz kazandık' dedi ve açıkça görülüyor ki seçimi kazanmadı. Ve bu tavır demokratik olmayan bir ülkenin otoriter bir liderden beklenecek bir tavır." diyen Harwood, sonuçların resmiyet kazanmasının çok uzun süreceğini sözlerine ekledi.

CNN muhabirinden Trump'a: Yalancı

CNN muhabirinden Trump'a: Yalancı ile ilgili etiketler ABD Trump seçim CNN muhabir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.