CNN, Kasım Süleymani'nin cenaze törenini canlı yayınladı!

ABD tarafından düzenlenen operasyonla öldürülen İranlı general Kasım Süleymani’nin bugün gerçekleşen cenaze töreninde CNN muhabiri de yer aldı.

Geçtiğimiz Cuma günü İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin Bağdat'ta ABD'nin düzenlediği füzeli saldırısıyla hayatını kaybetmesi sonrası ülkede milyonlarca insan sokağa döküldü.

Günlerdir yas havasına bürünen İran'da, Süleymani’nin cenazesinin ülkeye getirilmesi ve kutsal kabul edilen mekanlarda gezdirilmesinin ardından bu sabah Tahran'da bir cenaze töreni düzenlendi. Söz konusu tören için toplanan kalabalık ABD aleyhinde protestolarda bulundu.

CNN, Kasım Süleymani'nin cenaze törenini canlı yayınladı!

CNN LOGOSU GİZLENDİ

CNN’in Orta Doğu muhabiri Frederik Pleitgen, kimliğini gizleyerek cenaze için toplanan kalabalığın arasına girdi. Ancak CNN muhabirinin mikrofonunda kanalın logosunun olmaması dikkat çekti.

Pleitgen, canlı yayında "Birçok kişi 'Kahrolsun ABD' ve 'ABD’ye ölüm!' diye haykırıyor. Kalabalık Trump yönetimine, Trump’a, oldukça saygı duyulan ve DEAŞ’a karşı savaşmış olan Kasım Süleymani’nin öldürülmesi sebebiyle de oldukça kızgın.” ifadelerini kullandı.

CNN, Kasım Süleymani'nin cenaze törenini canlı yayınladı! ile ilgili etiketler ABD İran CNN Orta Doğu Kasım Süleymani
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.