CNN: Erdoğan, Trump'tan istediğini alan tek lider!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ABD Başkanı Trump ile Beyaz Saray'da yaptığı görüşme ABD basınında büyük yankı buldu. NYT Beyaz Saray muhabiri Michael Crowley, "Erdoğan'ın büyük bir hayranıyım" başlıklı makalesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trump'tan istediği her şeyi aldığını yazdı. CNN Beyaz Saray Muhabiri Kevin Liptak ise görüşmenin sonuçlarını "hiçbir lider, Erdoğan kadar, Trump'tan istediğini elde edemedi" sözleri ile değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Donald Trump'la yaptığı görüşmenin sonuçları ABD medyasında büyük yer buldu. 

ABD'nin etkili yayın organlarından New York Times Gazetesi Erdoğan-Trump görüşmesini ele alarak iki liderin elde ettiği sonuçları değerlendirdi.

CNN: Erdoğan, Trump'tan istediğini alan tek lider!

"ERDOĞAN, TRUMP'TAN İSTEDİĞİ HER ŞEYİ ALIYOR"
Beyaz Saray muhabiri Michael Crowley tarafından kaleme alınan "Erdoğan'ın büyük bir hayranıyım" isimli makalede, Barış Pınarı Harekatı süresince Türkiye'nin bölgede hedeflediği amaçlara ulaştığı belirtiliyor.

"TEHDİTLER İŞE YARAMADI"
Trump'ın birçok kez Türkiye'yi yaptırım uygulamakla tehdit etmesine rağmen günün sonunda iki liderin samimi ilişkisinin etkisiyle bu hamlelerden vazgeçtiğini yazan Crowley, Erdoğan-Trump görüşmesinin de sayesinde Türkiye'nin bölgedeki üstünlüğünü daha da artırdığını belirtti. Crowley, "Trump yönetimi tarafından ima edilen tüm tehditvari ifadelere rağmen Türkiye günün sonunda istediğini alıyor" ifadelerini kullandı.

CNN: Erdoğan, Trump'tan istediğini alan tek lider! - Resim : 2

"HİÇBİR LİDER ERDOĞAN KADAR İSTEDİĞİNİ ELDE EDEMEDİ"
CNN Televizyonundaki haberde ise Trump'ın Erdoğan için kullandığı "Onun büyük bir hayranıyım" ifadesine atıf yapılarak "Bazı Amerikalı parlamenterlerin bu görüşmeden beklediği karşılama bu değildi" denildi. CNN'in Beyaz Saray muhabiri olan Kevin Liptak, imzalı yazıda, "hiçbir lider, Erdoğan kadar, Trump'tan istediğini elde edemedi" sözleri yer buldu.

CNN: Erdoğan, Trump'tan istediğini alan tek lider! - Resim : 3

CNN: Erdoğan, Trump'tan istediğini alan tek lider! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Donald Trump ABD Beyaz Saray
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.