Clubhouse üzerinden ilk satış yapıldı

Son günlerin popüler uygulaması Clubhouse'da ilk kez bir girişimci satış yaptı. Zeytinyağı söktüründeki kadın girişimci Gönül Kaplan, Clubhouse’un üzerinden ilk satışını Dimes'in patronu Ozan Diren'e yaptı.

Clubhouse, yeni ve popüler olmasının yanında tüm ilgiyi üzerine çeken bir uygulama olarak da sosyal medyada yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor.

Ortaya çıkardığı müthiş pazarı fark edenler de uygulama üzerinden yeni deneyimler planlamayı sürdürüyor.

CLUBHOUSE ÜZERİNDEN TİCARET

Aynı zamanda e-ticeret sitesi sahibi olan Gönül Kaplan da bunlardan biri. Kaplan Clubhouse'un etkisini fark edip mecra üzerinde e-pazar ve e-tezgah odaları açmayı ve canlı yayında satış yapmay düşündü.

Dünya Gazetesi'nin haberine göre Kaplan, Clubhouse üzerinden ilk satışını da başarıyla gerçekleştirdi.

Kaplan, "Türkiye’de canlı yayında ilk satışı yapan kişi oldum. Üstelik yarım saatlik bir oturumda 2 bin 794 liralık satış yaptım. Bu büyük bir başarı. " diye konuştu.

SİSTEM NASIL İŞLİYOR?

Kaplan, e- pazar olarak adlandırdığı odada e-tezgahını açarak satış gerçekleştiriyor. Ürünlerini pazarlıyor.

Yayın sırasında ise ürünleri alabilmeleri için ilgilenenleri web ardesine yönlendiriyor. Satış, yayın sırasında ücretin havale yöntemiyle gönderilmesiyle gerçekleşmiş oluyor.

Clubhouse üzerinden ilk satış yapıldı ile ilgili etiketler e-ticaret Clubhouse satış
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.