Clubhouse nedir, nasıl kullanılır? Clubhouse android telefonlarda var mı?

Clubhouse nedir, nasıl kullanılır, Clubhouse android telefonlarda kullanılabiliyor mu sizler için araştırdık. İşte Clubhouse nedir, nasıl kullanılır detayları haberimizde…

Clubhouse nedir, nasıl kullanılır, Clubhouse android telefonlarda var mı merak ediliyor. Son zamanlarda popüler olan ve günden güne daha fazla kullanıcıya erişen Clubhouse uygulamasını sizler için araştırdık. 2020 yılında ilk kullanıma açılan Clubhouse nedir, nasıl kullanılır, Clubhouse anroid telefonlarda var mı detaylar haberimizde.

Clubhouse Nedir, Nasıl kullanılır?

Clubhouse programı, 2020 yılında yazılım geliştiricileri tarafından Alpha Exploration Co.‘da başlatılan, girişi yalnızca davetiyeye dayalı bir sesli sohbet sosyal ağ uygulaması olması nedeni ile büyük ilgi görüyor. Aralık 2020 tarihi itibari ile yaklaşık 100 milyon ABD doları değerinde olan Clubhouse 21 Ocak 2021 tarihinde değerlenerek bir milyar ABD Dolarına ulaşmıştır.

Clubhouse fotoğraf, metin ya da video gibi içeriklerin olmadığı; etkileşimin de beğeni ya da yorum ile değil ses ile yapıldığı Clubhouse'a üye olmak için birinin size davetiye gerekiyor.

Clubhouse, uygulama davetiye aracılığıyla üye olan her kullanıcısına iki adet davetiye hakkı vermekte. Kullanıcılar ellerindeki bu iki davetiyeyi istedikleri gibi uygulamaya üye olmak isteyen başka bir kullanıcı adayıyla paylaşabilmekte.

Clubhouse nedir, nasıl kullanılır? Clubhouse android telefonlarda var mı?

Clubhouse android telefonlarda var mı?

Şimdilik sadece IOS kullanıcılarının erişebildiği Clubhouse'a üye olabilmek için izlenmesi gereken adımlar şu şekilde:

-App Store'dan Clubhouse uygulamasını indiriniz.

-Kendinize bir kullanıcı adı belirleyip yazınız.

-Gelen SMS mesajıyla hesabınızı onaylayın.

-Bu adımların ardından Clubhouse kullanıcıyı bekleme listesine almaktadır.

-Eğer bu sırada rehberinizde uygulamayı kullanan bir kullanıcı varsa davetiye beklediğinizi görüp size davetiye gönderebilmektedir.

-Hesabınızı onayladıktan sonra uygulama içinde yer alan kategorilerden ilgi alanlarınızı seçerek, bu alanlardan katılımcıların yer aldığı sohbet odalarına da girebileceksiniz.

Clubhouse'ta bulunmakta olan sesli sohbet odaları, bir veya daha fazla kullanıcı tarafından oluşturulabilmektedir. Konuşmacılar ve dinleyicilerden oluşan sohbet odaları, dinleyiciler de 'el kaldırma' yöntemiyle konuşmaya katkı sağlayabilmekte ya da sadece dinleyici olarak da kalabilmekte.

Clubhouse nedir, nasıl kullanılır? Clubhouse android telefonlarda var mı? ile ilgili etiketler IOS Clubhouse nedir nasıl kullanılır clubhouse android
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.