Clash of Clans'a gemi enkazı güncellemesi! / VİDEO

Bir süredir güncellenmesi beklenen oyun nihayet güncellendi. Meraklı gözlerle oyuncuların beklediği gemi enkazı güncellemesi ne tür yenilikler getirdi.

Oyunun çıkmasıyla birlikte büyük bir oyuncu kitlesine sahip olarak ünlülerin bile elinden düşürmediği Clash of Clans oyunu güncellemeye doymuyor her zaman farklı bir güncellemeyle karşımıza çıkan oyun şimdi ise merakla beklenen gemi güncellemesini sundu.

Merakla beklenen oyunda gemi ile diğer köyleri keşfetmeye çıkacaksınız ve yeni köyler keşfedeceksiniz durum böyle olunca geçenlerde yayınladığımız güncelleme öncesi haberde tahminlerimiz isabetli olduğunu belirmek isteriz güncellemenin ayrıntısını anlatan video yayımlandı.

İŞTE O VİDEOYA AİT GÖRÜNTÜLER

Clash of Clans'a gemi enkazı güncellemesi! / VİDEO ile ilgili etiketler clash of clans gemi enkazı gemi güncellemesi yayımlandı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.