Clarence Seedorf Müslüman olduğunu açıkladı... Adını değiştirmeyecek

Real Madrid, Milan ve İnter gibi Avrupa'nın devlerinde forma giyen ve oynadığı dönem dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olarak gösterilen Clarence Seedorf, Müslüman olduğunu duyurdu. Hollandalı futbol adamı Seedorf, "Bana İslam'ı tanıtan ve öğreten sevgilim Sophia'ya özellikle teşekkür ederim." ifadesini kullandı.

Hollanda'nın unutulmaz yıldızlarından Clarence Seedorf, Müslüman olduğunu duyurdu.

Instagram hesabından "İslam ailesine katılmamı kutlayan herkese teşekkür ederim." paylaşımı yapan Seedorf, İslam'a katıldığı için çok mutlu olduğunu belirtti.

Seedorf, "Müslüman aileye katılmamı kutlayan tüm güzel mesajlara özel teşekkürler. Dünyadaki tüm Kardeşlere, özellikle de bana İslam'ın anlamını daha derinlemesine öğreten sevimli Sophia'ma katılmaktan çok mutlu ve memnunum. Adımı değiştirmedim ve ailem Clarence Seedorf tarafından verilen adımı taşımaya devam edeceğim! Dünyadaki herkese sevgilerimi gönderiyorum" ifadelerini kullandı.

Surinam asıllı yıldıza cevap yazan Manchester United'ın eski Fransız beki Patrice Evra ise "Maşallah bro" dedi.

Futbolculuk döneminde ülkesinde Ajax, İspanya'da Real Madrid, İtalya'da Sampdoria, Inter, Milan ve Brezilya'da Botafogo forması giyen Seedorf, teknik direktörlük kariyerinde Deportivo'nun yanı sıra Milan ve Çin ekibi Shenzhen'de görev almıştı.

Clarence Seedorf Müslüman olduğunu açıkladı... Adını değiştirmeyecek

Clarence Seedorf Müslüman olduğunu açıkladı... Adını değiştirmeyecek ile ilgili etiketler Milan clarence seedorf
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.