Çizgi film severler buraya! Türkiye'nin ilk çizgi dizi süper kahramanı 'Akıncı' yayına giriyor!

Türkiye'nin ilk çizgi dizi süper kahramanı olan 'Akıncı' büyük bir heyecanla bekleniyor. 'Akıncı' çizgi dizisi 21 Ocak'ta ATV ve MinikaGo'da eş zamanlı olarak yayın hayatına başlıyor. Peki 'Akıncı' karakteri kimdir, ne anlatıyor? Detayların hepsi haberimizde...

Türkiyenin ilk süper kahraman çizgi dizisi olan 'Akıncı' 21 Ocak'ta izleyici ile buluşuyor.  İstanbul’da düzen ve adaleti sağlamak için görevlendirilen, kadim bir geleneğin son temsilcisi olan Akıncı, Harun Can’ın eşsiz seslendirmesi ve Demir Demirkan’ın müzikleriyle 21 Ocak Cumartesi günü ATV ve MinikaGO ekranlarında olacak.

BİNLERCE YIL ÖNCESİNDEN GELİYOR!

İnsanlık var olduğundan beri devam eden iyi ve kötünün mücadelesi, Akıncı ile yepyeni bir boyut kazanıyor. Gücünü ve cesaretini göğsündeki hilalden alan Akıncı, düzen ve adaleti sağlamak için mücadeleden asla vazgeçmiyor. Temeli binlerce yıl öncesine dayanan gizem dolu hikâyesiyle Akıncı izleyenleriyle buluşmak için gün sayıyor.

Çizgi film severler buraya! Türkiye'nin ilk çizgi dizi süper kahramanı 'Akıncı' yayına giriyor!

150 SANATÇILIK DEV KADRO İLE ÇALIŞILDI!

Yaklaşık 18 aylık bir çalışmanın ürünü olan ve artık sonuna gelinen projede Türkiye, Rusya, Ukrayna, Mısır, Brezilya ve Arjantin’den toplamda 150 sanatçı yer aldı. 6 aylık bir Ar-Ge sürecinin ardından çekilmeye başlanan Akıncı’nın senaryosu Ali Hakan Kaya’nın kaleminden çıktı. Animasyonları tamamen yerli olarak 2D ve 3D tekniklerle Türkiye’de yapılan Akıncı’nın müzikleri de başarılı ve deneyimli müzisyen Demir Demirkan’a ait. Akıncı karakterini seslendiren Harun Can ise aynı zamanda projenin dublaj yönetmenliğini de üstlendi.

Çizgi film severler buraya! Türkiye'nin ilk çizgi dizi süper kahramanı 'Akıncı' yayına giriyor! ile ilgili etiketler Akıncı Çizgi film
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.