Çitos Efe'yi sosyal medyada para makinesi gibi kullanıyorlar!

Bakanlığın kurul oluşturarak inceleme başlattığı Erzurumlu Efecan Koçyiğit için açılan sosyal medya hesabı, birileri tarafından kazanç kapısı haline getirildi...

Show TV ekranlarında yayınlanan 'Çocuktan Al Haberi' programı ile ünlenen 'Çitos Efe' lakaplı Efecan Koçyiğit adına açılan sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar "bakanlık el atmakta haklı mıydı?" sorusunu akıllara getirdi.

SOSYAL MEDYA HESABI GELİR KAPISI OLDU

Sosyal medyada 225 bine yakın takipçisi olan Efe Koçyiğit'in hesabından çeşitli marka ve kurumların reklamları yapılarak gelir kapısı haline dönüştürülmüş. Bunun yanında küçük bir çocuk olan Efe'nin ağzından yetişkin insan edasında yapılan yorumlar da dikkat çekiyor.

BAKANLIK KURUL OLUŞTURMUŞTU

Hatırlanacağı üzere Efecan'ın ekrana çıkarılmasının engellenmesi için imza kampanyası başlatılmış ve bunun üzerine bakanlık ekran yüzü çocukların denetlenmesi için bir kurul oluşturmuştu.

citos-efe-yi-sosyal-medyada-para-makinesi-gibi-10025915_9645_m

AİLE GEREKSİZ BULMUŞTU

Ancak aile bakanlığın girişimini gereksiz bulmuş ve baba Şahin Koçyiğit, Efecan'ın sağlığının iyi durumda olduğunu söylemişti.

Çitos Efe'yi sosyal medyada para makinesi gibi kullanıyorlar! ile ilgili etiketler çitos efe bakanlık
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.