Çit çekerken gaz borusunu patlatan işçi havaya uçtu

İngiltere'de bir işçi çalıştığı çiftliğin etrafına çit çekerken kullandığı makine ile gaz borusunu patlattı ve havaya uçtu. Gaz borusunun patlaması sonucu gaz sızıntısı meydana geldi. 30 ev tahliye edildi.

İngiltere’nin Derbyshire bölgesinde bir çiftliğin etrafına çit çeken işçi, kullandığı makine ile yanlışlıkla gaz borusunu patlatınca havaya uçtu. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, işçinin gaz borusunu patlatmasının ardından gaz sızıntısı meydana geldiği görüldü.

Çit çekerken gaz borusunu patlatan işçi havaya uçtu

PATLAYAN BORUDAN GAZ SIZINCA 30 EV TAHLİYE EDİLDİ

Patlayan borudan gaz sızması nedeniyle itfaiye ekipleri olay yerine sevk edilirken, yetkililer yaklaşık 30 evin tahliye edildiğini belirtti.

Çiftlik sahibi Alan Brown, görüntüleri izlediğinde büyük bir şok yaşadığını belirterek, işçinin yaralanmadığını ancak büyük korku yaşadığını ifade etti.

Çit çekerken gaz borusunu patlatan işçi havaya uçtu - Resim : 2

Çit çekerken gaz borusunu patlatan işçi havaya uçtu ile ilgili etiketler İngiltere patlama
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.