Çirkin saldırıya uğrayan araştırma görevlisine Bakan Gül'den destek: Göz yummayız

İstanbul Teknik Üniversitesi Araştırma Görevlisi Neşe Nur Akkaya'ya Nişantaşı'nda yapılan çirkin saldırıya tepkiler dinmiyor. Akkaya'ya sosyal medya hesabından destekte bulunan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Türkiye; birlik, beraberlik, huzur ve eşitlik içinde yaşama arzusunu kolay gerçekleştirmedi, asla da kaybetmeyecek. Buna hukuk geçit vermez, biz göz yummayız, millet izin vermez" dedi.

İstanbul Teknik Üniversitesi araştırma görevlisi Neşe Nur Akkaya'nın Nişantaşı'nda bir parkta saldırıya uğramasının ardından tepkiler dinmiyor. Yaşanan olayla ilgili çok sayıda kınama mesajının yanı sıra ve Akkaya'ya destek mesajları da paylaşıldı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yaptığı paylaşımla Akkaya'nın yanında olduğunu söyledi.

"BİZ GÖZ YUMMAYIZ"

Gül, paylaşımında, "Nişantaşı'nda sözlü ve fiili saldırıya maruz kalan Neşe Nur Hanımefendi ile görüştüm. Geçmiş olsun dileklerimi ileterek, daima yanında olduğumuzu bilmesini istedim. Türkiye; birlik, beraberlik, huzur ve eşitlik içinde yaşama arzusunu kolay gerçekleştirmedi, asla da kaybetmeyecek. Buna hukuk geçit vermez, biz göz yummayız, millet izin vermez" ifadelerini kullandı.

Çirkin saldırıya uğrayan araştırma görevlisine Bakan Gül'den destek: Göz yummayız

NE OLMUŞTU?

İddiaya göre Eray Çakın adlı bir kişi, "Kedilere zarar vermeyin. Burada ne işiniz var? Sizin gibileri istemiyoruz. Parkta oturmak istiyorsanız, Gaziosmanpaşa'ya gidin" dedi ve Neşe Nur Akkaya'ya elindeki termosla vurdu. Gözaltına alınan saldırgan adli kontrolle serbest bırakıldı. Darp raporu alan Akkaya saldırgandan şikayetçi oldu.

Çirkin saldırıya uğrayan araştırma görevlisine Bakan Gül'den destek: Göz yummayız ile ilgili etiketler Abdulhamit Gül kadına şiddet Nişantaşı Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.