Çırılçıplak soyup, öldüresiye dövdüler! / VİDEO

Sırbistan'ın köklü takımlarından Partizan ile Kızılyıldız'ın maçı vardı. Derbi 1-1 sonuçlandı. Partizan tam 22 yıl sonra penaltı kazanmıştı maçta. Ancak bunların yerine maçta yaşanan olaylar gazetelere manşet oldu. Çünkü 17 Kızılyıldız taraftarı Partizan tribünlerine sızdı. Yakalandıklarında ise tam bir savaş yaşandı. Elbiseleri çıkarıldı, dövülüp tribünden atıldı...

Sırbistan Süper Ligi'nin 22. haftasında Partizan, konuk ettiği Kızılyıldız ile 1-1 berabere kaldı.

Başkent Belgrad'daki Partizan Stadı'nda oynanan ve Milorad Mazic'in yönettiği derbide, Partizan ile Kızılyıldız tarihlerinde 156'ncı kez karşı karşıya geldi.

TARAFTARLAR YARALANDI

Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda iki takım da gol bulamazken, ilk yarının ortalarında Partizan tribünlerinde çıkan olaylarda onlarca taraftarlar yaralandı.

Her zaman olaylı derbilere sahne olan Partizan Kızılyıldız karşılaşmasında bu kez kan da döküldü. Deplasmana gelen bir grup Kızılyıldızlı taraftar ev sahibi bileti alıp rakip tribüne sızmak istedi.

partizan2

Tribünlerde çıkan büyük kavgada Kızılyıldız taraftarları üstleri soyulmuş halde ve kanlar içinde tribünden atıldı.17 taraftarın yaralandığı belirtiliyor.

Milorad Mazic'in yönettiği Belgrad derbisinde ikinci yarının başında ise meşaleler nedeniyle oyuna bir süre ara verildi.

an4

1-1 biten maçın sonucunda Kızılyıldız 57 puanla liderliğini sürdürmeye devam ederken Partizan 9 puan geriden takibini sürdürüyor.

İkinci yarının ilk dakikalarında, tribünlerde yakılan meşalelerin görüş açısını düşürmesi nedeniyle karşılaşmaya bir süre ara verildi.

partizan3
22 YIL SONRA GELEN PENALTI KARARI

Ev sahibi Partizan, 62. dakikada Seydouba Soumah'ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Belgrad derbisinde, 22 yıl aranın ardından ilk kez Partizan lehine penaltı kararı verildi. Kızılyıldız, 84. dakikada Richmond Boakye'nin kaydettiği golle eşitliği sağladı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla lider Kızılyıldız 57 puana yükselirken, ikinci sıradaki Partizan ise puanını 48'e çıkardı.

Çırılçıplak soyup, öldüresiye dövdüler! / VİDEO ile ilgili etiketler Sırbistan futbol Partizan kızılyıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.