Çıplak videoları sızdırılan oyuncu keyifsiz!

Basına çıplak fotoğrafları ve videosu sızan oyuncu Berk Oktay tatilde görüntülendi. Eşi Merve Şarapçıoğlu ile de boşanmasa aşamasında olan Oktay'ın keyifsiz olduğu objejtiflere yansıdı.

Merve Şarapçıoğlu'yla evliliği bitme noktasına gelen yakışıklı oyuncu Berk Oktay, tatil sezonunu önceki gün Bodrum'da açtı.

Eşinin, "Sadakatsiz biri, bana şiddet de uyguluyor" diyerek boşanma davası açtığı ve sosyal medyada yayılan çıplak fotoğraflarıyla olay olan Berk Oktay'ın keyifsiz olduğu gözlendi.

Çıplak videoları sızdırılan oyuncu keyifsiz!

Habertürk muhabiri Hakan Yağcı'nın haberine göre, gün boyu iskelede güneşlenen Oktay, bir ara kalkarak kendisini serin sulara bıraktı.

 Gazetecilere yanlış anlaşılmaya karşı açıklama yapan oyuncu, "Yanımdaki bayan akrabamız olur, lütfen yanlış yazmayın" dedi.

Oktay'ın uzamış sakallarının yanı sıra keyifsiz olduğu her halinden belli oluyordu.

Çıplak videoları sızdırılan oyuncu keyifsiz! ile ilgili etiketler Berk Oktay Bodrum
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.