Çıplak pozunu paylaştı, sosyal medya yıkıldı!

Rizesporlu Mykola Morozyuk'un eşi Irina Morozyuk, yine çok konuşulacak bir fotoğraf paylaştı. Havuz kenarında çıplak pozunu paylaşan Morozyuk'un paylaşımı büyük beğeni aldı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Rize'nin yengesi Irina Morozyuk, Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf ile yine dikkatleri üzerinde topladı.

Instagram hesabında 42,9 takipçisi bulunan Irina Morozyuk, havuz kenarında çıplak pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Sosyal medya mecrası Instagram'ı çok iyi kullanan Irina'nın paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Çıplak pozunu paylaştı, sosyal medya yıkıldı!

ELİNDE MUZLA KENDİNİ DUVARA BANTLADIĞI FOTOĞRAF GÜNDEM OLMUŞTU

Çaykur Rizeli futbolcu Mykola Morozyuk'un eşi Irina Morozyuk, geçtiğimiz günlerde kendisini elinde bir muzla duvara bantladığı fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmıştı. Irina fotoğrafın altına takipçileri için "Muzumun fiyatı nedir?" sorusunu bırakmıştı.

Irina'nın bu fotoğrafı da çok kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Çıplak pozunu paylaştı, sosyal medya yıkıldı! - Resim : 2

Çıplak pozunu paylaştı, sosyal medya yıkıldı! - Resim : 3

Çıplak pozunu paylaştı, sosyal medya yıkıldı! - Resim : 4

 

Çıplak pozunu paylaştı, sosyal medya yıkıldı! ile ilgili etiketler Çaykur Rizespor Çıplak fotoğraf Irina Morozyuk paylaşım yenge
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.