Çıplak halde yaptığı antrenmanla gündem olmuştu! Ringlere geri dönüyor...

UFC'nin yıldız dövüşçüsü Paige VanZant en son, koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan karantina sürecinde eşiyle çıplak bir şekilde yaptığı antrenmanla gündeme gelmişti. Yıldız dövüşçünün 11 Temmuz'da ringlere geri döneceği bilirildi.

UFC Başkanı Dana White da, 1 yıl önce kolunun kırılması nedeniyle ringlerden uzak kalan VanZant'ın Abu Dhabi'de düzenlenecek turnuvanın listesine eklendiğini ifade etti. Mücadele şimdiden VanZant'ın hayranlarını heyecanlandırdı. 

Çıplak halde yaptığı antrenmanla gündem olmuştu! Ringlere geri dönüyor...

Yıldız dövüşçü 11 Temmuz'dan ringlere geri dönüyor.

BİNLERCE BEĞENİ VE YORUM ALMIŞTI

Takipçilerinin sosyal medyadan gönderdiği mesajlara teşekkür eden başarılı dövüşçü, yeniden mücadele etmek için sabırsızlandığını belirtti. Karantina sürecinde kendisi gibi dövüşçü olan eşi Austin Vanderford ile çıplak bir şekilde antrenman yapan ve bu anları sosyal medyadan paylaşan VanZant, binlerce beğeni ve yorum almıştı.

Çıplak halde yaptığı antrenmanla gündem olmuştu! Ringlere geri dönüyor... - Resim : 2

Çıplak halde yaptığı antrenmanla gündem olmuştu! Ringlere geri dönüyor... ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Paige VanZant dövüş antrenman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.