Cinsiyet partisiyle öğrendiler... Avatar Atakan ile Serap Korkmaz'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu

'Avatar' lakaplı sporcu ve oyuncu Çağan Atakan Arslan (33) ile Serap Korkmaz (34) geçtiğimiz günlerde ikinci bebeklerini beklediklerini müjdelemişlerdi. Leon Aslan adında bir oğlu olan çiftin ikinci bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Cinsiyet partisi yapan Serap Korkmaz ile Avatar Atakan'ın ikinci çocukları kız olacak.

Survivor 2016 şampiyonu olan Avatar Atakan, Survivor All Star 2022'de finale çok az bir zaman kala yarışmaya veda etmişti. Survivor yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran sporcu ve oyuncu Çağan Atakan Arslan ikinci kez baba oluyor.

 

SERAP KORKMAZ İKİNCİ BEBEĞİNE HAMİLE

2017 yılında evlendiği Serap Korkmaz ile Leon Aslan adında bir oğlu olan Avatar Atakan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı sürpriz paylaşımla yeniden baba olacağını duyurmuştu. İkinci bebeklerinin cinsiyeti merak edilen çiftin kız bebek beklediği ortaya çıktı.

Cinsiyet partisiyle öğrendiler... Avatar Atakan ile Serap Korkmaz'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu

İKİNCİ BEBEKLERİ KIZ OLACAK

Cinsiyet partisi düzenleyen Avatar Atakan ile eşi Serap Korkmaz, bebeklerinin cinsiyetini patlattıkları balon ile öğrendi. İkili o anlarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

SERAP KORKMAZ - AVATAR ATAKAN


Instagram'da 1,3 milyon takipçisi olan Atakan paylaşımına ''Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin'' notunu düştü. Serap Korkmaz aynı videoyu aynı cümlelerle 566 bin takipçili hesabından paylaştı. Çifte takipçilerinden tebrik mesajları yağdı.

 



Cinsiyet partisiyle öğrendiler... Avatar Atakan ile Serap Korkmaz'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu ile ilgili etiketler Sosyal Medya cinsiyet partisi Avatar Atakan çağan atakan arslan Hamilelik serap korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.