Cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci evlilik yolunda ilk adımı attı!

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve futbolcu aşkı Gökhan Çıra gelinlik provasına gitti.

Sosyal medyada binlerce takipçisi olan, kendine özgü tavırlarıyla dikkat çeken Selin Ciğerci'nin evlilik telaşı başladı. Ciğerci, futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra ile evlilik yolunda emin adımlarla yürüyor.

EVLENECEKLERİNİ SÖYLEMİŞTİ

Gökhan Çıra ile arasındaki ilişkinin ortaya çıkmasının ardından Ciğerci, verdiği röportajda sevgilisiyle 2018 yılında evleneceklerini söylemişti.

selin-cigerci-ve-futbolcu-aski-gokhan-cira-el-ele-10338245_3994_m

GELİNLİK DİKTİRDİ

İlişkileriyle Türkiye gündemine oturan çiftin kararı söylemde kalmadı. Selin Ciğerci, ünlü modacı Gülşen Pehlivanoğlu'na gelinliğini diktirdi.

Son provalar için Pehlivanoğlu'nun modaevine giden Ciğerci'yi futbolcu aşkı Gökhan Çıra yalnız bırakmadı. Selin Ciğerci, sevgilisiyle çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

selin-ic

selin-cigerci-ve-futbolcu-aski-gokhan-cira-el-ele-10338245_5599_m

Cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci evlilik yolunda ilk adımı attı! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci gelinlik gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.