Cinsel organının fotoğrafını gönderen kişiyi böyle ifşa etti!

Sosyal medyada cinsel organ fotoğrafı ile tacize uğradığını iddia eden bir kullanıcı bu durumu Twitter hesabından duyurdu. Tacizci şahsın annesi tarafından da tehdit edilen genç kadın geri adım atmayarak "Hakan" isimli tacizciyi teşhir etti. Bununla da yetinmeyen mağdur kadın durumu yargıya taşıyacağını açıkladı

Sosyal medyada cinsel organ fotoğrafı ile tacize uğradığını iddia eden bir kullanıcı, mesajlarıyla bunu ifşa edince ortalık karıştı.

Karşı tarafın kendisine cinsel organının fotoğrafını çekip gönderdiğini belirten kullanıcı, daha sonra pişman olup özür dileyen o kişiyi affetmedi.

Cinsel organının fotoğrafını gönderen kişiyi böyle ifşa etti!

Yeni evli olduğunu belirten Hakan Y. isimli kişiden gelen mesaj içeriklerini tek tek açıklayan Twitter kullanıcısı, bu tavrı ile sosyal medya kullanıcılarından destek ve cesaretlendirici mesajlar aldı.

 

Cinsel organının fotoğrafını gönderen kişiyi böyle ifşa etti! - Resim : 2
Cinsel organının fotoğrafını gönderen kişiyi böyle ifşa etti! - Resim : 3

 

ANNESİ OĞLUNA SAHİP ÇIKTI, GENÇ KADINI TEHDİT ETTİ!

Mağdur kadın ayrıca, cinsel organ fotoğrafı ile kendisini taciz ettiğini öne sürdüğü kişinin annesinden gelen tepki ve tehdit mesajlarını da yayınladı.

Cinsel organının fotoğrafını gönderen kişiyi böyle ifşa etti! - Resim : 4

TACİZCİ OĞLUNU SAVUNAN ANNEYE SERT TEPKİ

Öte yandan sosyal medyada, genç kadına cinsel tacizde bulunan Hakan isimli şahsın annesine de tepkiler geldi. Oğlunun çirkin davranışını savunan ve mağdur kadını tehdit eden anneye sert eleştiriler yapıldı.

Cinsel organının fotoğrafını gönderen kişiyi böyle ifşa etti! - Resim : 5

SuperHaber

 

Cinsel organının fotoğrafını gönderen kişiyi böyle ifşa etti! ile ilgili etiketler Twitter Taciz iddia cinsel organ fotoğrafı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.