Bir kadın daha haykırdı: Ölmek istemiyorum

Eşinin amcası olan Fuat Ocak tarafından aylardır sözlü şiddet, tehdit ve tacizlere maruz kalan Gökçen Ocak sosyal medyadan yardım istedi. Gözyaşları içinde 'Ölmek istemiyorum' diye haykıran kadına binlerce kullanıcı destek verdi. 'FuatOcakTutuklansın' etiketi Twitter'da ilk sıraya yükseldi.

İstanbul Maltepe'de yaşayan Gökçen Ocak isimli kadın, aylardır eşinin amcası Fuat Ocak tarafından tehdit ve taciz edildiğini anlatan bir video çekerek sosyal medya kullanıcılarından yardım istedi.

Yaşadığı dehşeti gözyaşlarıyla anlatan Gökçen Ocak "Ölmek istemiyorum" diye haykırarak “Ben ölmeden adaleti sağlasınlar. Ben ölmeden duyun sesimi.” dedi.

Kayınvalidesinin Fuat Ocak'ın oğlu Aykut Ocak tarafından vurulduğunu aktaran Gökçen Ocak, Fuat Ocak'tan “Oğlum adam değil ki sizi doğru düzgün vuramadı, bu sefer ben sizi kökten halledeceğim” şeklinde tehdit almaya devam ettiğini aktardı.

Bir kadın daha haykırdı: Ölmek istemiyorum

CİNSEL ORGANINI GÖSTEREREK TEHDİT ETTİ

Gökçen Ocak, paylaştığı bir diğer videoda ise Fuat Ocak'ın cinsel organını göstererek kendisini tehdit ettiği görüntülere yer verdi.

Öte yandan Twitter'da açılan #FuatOcakTutuklansın etiketinde binlerce vatandaş tepkisini dile getirdi.

 Bir kadın daha haykırdı: Ölmek istemiyorum - Resim : 2

Bir kadın daha haykırdı: Ölmek istemiyorum ile ilgili etiketler Maltepe Taciz Tehdit Fuat Ocak Gökçen Ocak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.