Cinsel ilişki tarikatının yeni hedefi onlardı!

Cinsel ilişki tarikatı üyesi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan oyuncu Allison Mack'in tarikata Harry Potter yıldızı Emma Watson ile şarkıcı Kelly Clarkson'ı ikna etmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Meşhur kurgu karakter Superman’in gençlik yıllarının anlatıldığı Smallville ile şöhrete kavuşan ünlü oyuncu Allison Mack, ABD basınında geniş yer kaplamaya devam ediyor.

Sözcü'nün haberine göre; geçen hafta gözaltına alındıktan sonra bir tarikata üye olduğu ve şöhretini kullanarak bu kişileri fuhuşa zorladığı ortaya çıkan Mack hakkında yeni iddialar ortaya atıldı.

SOSYAL MEDYADA ÇAĞRIDA BULUNMUŞ

Haber sitesi Business Insider, Mack’in etkisini kullanarak başka yıldız oyuncuları tarikata dahil etmeye çağırdığı ortaya çıktı. Mack’in Harry Potter serisiyle yıldız statüsüne erişen Emma Watson’a Twitter üzerinden çağrıda bulunduğu ortaya çıktı.

Belgelerde Mack’in, Watson’a 2016 yılının Ocak ayında, “Ben de senin gibi bir oyuncuyum ve harika bir kadın hareketine dahil oldum. Bence sen de bunu çok seversin. Eğer istersen bir konuşalım” dediği belirlendi.

 

SONRAKİ HEDEFİ KELLY CLARKSON OLDU

ABD basını Watson’ın Mack’e yanıt vermediğini yazarken, tarikatta üst seviyede olan Mack’in daha sonra şarkıcı Kelly Clarkson’a mesaj attığı belirlendi. Mack’in Clarkson’a, “Duyduğum kadarıyla oynadığım dizinin hayranıymışsın. Ben de senin hayranınım. Bir ara konuşalım” dediği ortaya çıktı.

Clarkson’ın da Mack’e yanıt vermediği açıklanırken, tarikata Mack ile birlikte giren ünlü oyuncu Kristin Kreuk kısa süre sonra tarikattan kaçtığını açıklamıştı.

Cinsel ilişki tarikatının yeni hedefi onlardı! ile ilgili etiketler Cinsel İlişki tarikatı emma watson kelly clarkson
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.